Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-231187
Crozilla ID:
002-439-217
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
487.000 €
Cijena/m2:
1.268 €
Površina:
384 m2
Sobe:
12
Broj kupaonica:
6
Kat:
1

Opis nekretnine

ISTRA - PULA - Hostel u samom centru Pule - PRILIKA!

Pula je višetisućljetni grad koji je prošao kroz mnoge povijesne promjene. Prvo nasljeđe na koje pomišljamo kada razmišljamo o gradskom povijesnom kontekstu neizbježno je ono rimsko. Nerijetko se zaboravlja na onu bližu povijest koja je Pulu dovela do urbane razvijenosti i učinila od malog ribarskog mjesta veće urbano-kulturno središte dostojno srednjoeuropskih trendova.

Na prodaju ili dugogodišnji najam od strane vlasnika apartmanski kompleks koji se sastoji od dva velika stana od 267m2 i 117m2 PRVI RED DO MORA, NA RIVI U PULI, u samom centru Pule. U pitanju je jedinstven i prelijepo koncipiran apartmanski kompleks, spojen u prirodnu cjelinu preko velike terase i skybridge-a, detaljno preuređen 2021.

Kompleks se nalazi na centralnoj lokaciji u Gradu Puli, sa direktnim pogledom na more i pulsku luku, te na pulski kaštel sa druge strane, ukupne površine od 384,56m2 (napomena: terasa od 110m2 ulazi u navedenu kvadraturu sa nižim koeficijentom, 0,25%). Manji stan od 117m2 se nalazi u samostojećoj kući u veži, spojen je preko terase i sky-bridge-a sa većim stanom od 267 m2 koji se nalazi na drugom katu susjedne zgrade, kojoj je 2019. u POTPUNOSTI obnovljen krov i grede od strane Castrum-a.

Uključeno u cijenu kupovine većeg stana je prekrasni renovirani apartman u zasebnom samostojećem objektu, veličine 24m2 s terasom od 12m2, koja gleda na Stari Grad.

Oba navedena stana čine jedinstvenu cjelinu s ogromnim turističkim ili stambenim potencijalom, prostor je svježe renoviran i brižno održavan. Uz turističku djelatnost hotela ili hostela, prostor se može preurediti i u više apartmana (ili soba) sa 4 zvjezdice (bed and breakfast), napraviti heritage ili boutique hotel-hostel, urediti u poslovne prostore ili urede sa najboljom lokacijom u Puli ili urediti za ugodan život velike obitelji.
Mogućnosti su ogromne, a trenutna prodajna cijena je izuzetno niska uzimajući u obzir fenomenalnu lokaciju, uređenost nekretnine te planove preuređenja centra Pule i Uljanika. Svi ovi faktori će utjecati da će vrijednost ove nekretnine drastično rasti.

Veći stan od 267m2 koji se nalazi na drugom katu zgrade se sastoji od: ulaznog hodnika, 9 spavaćih soba od kojih 5 najvećih soba ima prekrasan, direktan pogled na more tj. gradsku luku a 4 na Kaštel te Kandlerovu ulicu, 6 kupaonica, 3 toaleta, čajne kuhinje, polu natkrivene terase od 110m2 sa vanjskim cocktail barom i zatvorenim barom. Terasa se uz manja ulaganja može preurediti u closed winter terrace te omogućiti cjelogodišnje uživanje na otvorenom. Mogućnost ugradnje solarnih panela i jacuzzi-ja.
Stan od 117m2 koji se nalazi u kući u veži se sastoji od prostranog hodnika sa WC-om, velikog dnevnog boravka s kupaonom, 3 velike
spavaće sobe od kojih dvije imaju svoju kupaonu, prostrane kuhinje s prozorom te spremišta u dvorištu. U stan se ulazi kroz originalne, očuvane Austro - Ugarske piece of art kružne stepenice koje daju stanu poseban dojam i profinjen ugođaj.
Obzirom da se radi o Austro - Ugarskoj gradnji, sve su prostorije visokih stropova.
Nekretnine su u potpunosti namještene a sve sobe su klimatizirane!

Jedinstven kompleks na jedinstvenoj lokaciji!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 9502

DUX Poreč
Mob: +385 97 759 8883
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: info@dux-istra.com
www.dux-istra.com

Dodatne informacije

Namještaj
namješteno
Izvor grijanja
struja
Oprema
klima uređaj, klima uređaj