Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
animus-108160-2
Crozilla ID:
002-426-089
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
264.000 €
Cijena/m2:
3.000 €
Stambena površina:
88 m2
Sobe:
4
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
3
Kat:
3
Godina izgradnje:
1999

Opis nekretnine

Dvoetažni stan na 3. katu u samoj gradskoj jezgri s terasom koja odiše ugođajem urbanog bila tisuće starog grada.


Stan se nalazi u maloj uličici, tipičnoj za Varoš, jedan od najstarijih dijelova poluotoka, najstarije jezgre grada. Udaljen pedesetak metara od rive, na kojoj se nalaze poznate morske orgulje, koja osim što je divna šetnica, ljeti je sjajno mjesto za kupanje. Sa prozora spavaćih soba pogled privlače prekrasna prastara stabla velikih platana, koje se nalaze oko osnovne škole. Filozofski fakultet nalazi se dvjestotinjak metara dalje, nekoliko srednjih  škola na manje od 400 m udaljenosti. U blizini je i živopisna gradska zelena tržnica, manji marketi, knjižare, trgovine, mnogi kafići, restorani. Cijeli poluotok obiluje starinama i ostacima minulih vremena.


 


Stan na 3. katu zgrade je u potpunosti novoizgrađen 1999. godine. Zidovi su mu od ciglenih blokova, ploče su betonske kao i armirano betonsko krovište prekrivene crijepom, kupama. 


 


2005. je iz raubau stanja izrađen za život. Tada su postavljene i vodovodne, električne instalacije, pregradni zidovi i sve ostalo. 


 


Dvoetažni je. Ima velika dvokrilna drvena ulazna vrata koja vode u mali hodnik u kojem je veliki ugradbeni ormar, odakle tri stepenice vode u malu kupaonicu, a jedna stepenica u kuhinju. Dnevni boravak od kuhinje dijeli samo jedna stepenica. Iz dnevnog boravka se ide na balkon, u dvije spavaće sobe, te preko stubišta na gornju etažu stana, na kojoj je velika spavaća soba-galerija i kupaonica.


Sve sobe imaju prozore sa izolacionim staklima i grilje.


 


Stan ima svoje etažno centralno grijanje na struju, cijelo postrojenje se nalazi ispod stepenica koje vode na gornju etažu.


Svaka spavaća soba i dnevni boravak imaju klima uređaj. Klime su novije.


 


Ukupan dojam življenja u stanu je prostranost i razigranost. To je stan koji nije dosadan, sa svojim raznim razinama i različitom visinom stropa u različitim dijelovima, u dnevnom boravku je viša od 4 i po metra što rezultira raskošnom prozračnošću.


 


CIJENA: 264.000,00 € PLATIVO U KUNAMA


 


OSTALE INFORMACIJE:


 


C21 LIDER NEKRETNINE


agent: Danijel Katičin


mob. 098 546 540


e-mail: danijel.katicin@c21.hr