Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
BoduloNekretnine-422
Crozilla ID:
002-422-471
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
100.000 €
Cijena/m2:
64 €

Opis nekretnine

U lijepom otočnom mjestašcu Mali Pašman na otoku Pašmanu, u mirnom okruženju prirode i tek nekoliko obiteljskih kuća nalazi se zemljište ukupne površine 1563 m2, na kojem se nalazi legalizirana prizemna građevina (započeta gradnja) tlocrtne površine 166 m2 koja se sastoji od cisterne za vodu, podruma i garaže.

Ova nekretnina nalazi se 1 km od mora i lijepih plaža u mjestu Pašman. Pristup joj je osiguran putem lokalne prometnice uz koju je smještena, a koja povezuje ovo naselje sa glavnom cestom koja prolazi cijelom dužinom otoka Pašmana.

Mjesto Mali Pašman smješteno je u sredini otoka, što ga čini izvrsno povezanim sa svim mjestima u okolici, te sa trajektnom lukom u mjestu Tkon na otoku Pašmanu, kao i sa trajektnom lukom Preko na otoku Ugljanu.

Zbog svoje veličine i oblika, postoji mogućnost prodaje ove nekretnine u dva dijela (građevinsko zemljište površine cca 500 m2 ili veće odnosno legaliziranu građevinu u izgradnji tlocrtne površine 166 m2 sa okućnicom površine cca 900 m2), pri čemu cijena ovisi isključivo o dogovoru s prodavateljem.