Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
sunnyhome-iro-90
Crozilla ID:
002-422-439
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
670.000 €
Cijena/m2:
4.036 €
Sobe:
5
Zemljište:
550 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2020

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

U malom mjestu udaljenom 3 km od Brtonigle, nalazi se ova prekrasna, veoma kvalitetno sagrađena vila. Smještena je na rubu građevinske zone, što joj garantira mir i privatnost a ujedno nudi i predivan pogled na more u kojem se može uživati i dok se kupate u bazenu.
Ukupna neto površina vile je 166 m2, a smjestila se na zemljištu površine 652 m2. U prizemlju se nalaze: ulazni prostor, kotlovnica, toalet, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, te dnevni dio kao jedna cjelina, a iz dnevnog dijela izlazi se na prostranu natkrivenu terasu i bazen s kojih se pruža predivan pogled na more. Prizemlje je prilagođeno osobama s invaliditetom. Na katu su tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Iz dvije spavaće sobe također se može uživati u predivnom pogledu. Kuća je sagrađena iz vrlo kvalitetnih, prirodnih materijala, izolacija je vrhunska, što doprinosi veoma maloj potrošnji energije za grijanje, koje je inače osigurano putem toplinskih pumpi (podno grijanje), a hlađenje kuće je osigurano putem inovativnog sustava cirkuliranja vode koja osigurava hlađenje bez utroška energije, što je posebnost ove nekretnine. Oprema kuće (sanitarije, stolarija, i sve ostalo) je također vrhunske kvalitete, kao što je kanfanarski kamen, vrhunske njemačke sanitarije..
Ovu vilu dakle odlikuju iznimna lokacija, te vrhunska gradnja i oprema, i visoka energetska efikasnost, što osigurava minimalni utrošak energije.
Vila je u sustavu PDV-a, na cijenu od 670.000 EUR obračunava se PDV.

Šifra objekta: iro-90

Energetska klasa: A+

Kontakt: Sanja Radić Božić, info@sunnyhome-realestate.com, +385 91 883 0249
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Oprema
bazen
Tip kuće
villa
SUNNY HOME REAL ESTATE