Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-225956
Crozilla ID:
002-412-480
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Površina:
1600 m2
Sobe:
29
Broj kupaonica:
29
Kat:
3
Godina izgradnje:
2007

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

ISTRA,PULA,KRNICA - Hotel s pogledom na more!

Krnička luka (luka Krnica, Krnički porat), morski zaljev u blizini Krnice. Smješteno je na zapadu. na ulazu u Raški zaljev duboko je u kopno (duljina 1,8 km), a ulaz mu je okrenut prema jugoistoku i dobro je zaštićen od bure i juga. Dubina mora na ulazu je 39m, u sredini uvale 29m. Do njega vodi asfaltni put od Krnice (2,6 km). Tijekom XX. Stoljeća. bio je to izlazak Krnice i okolnih sela na more i veza sa svijetom. U njemu je bila austroug stanica. žandar, ili tal. financije i uklopi se u kvadrat. čamci sa cijelog sjevera. Jadranski.

Uvala je i dalje privez za ribarske brodove, a ljeti i turista. plovila. To je ljetovalište i kupalište okolnih sela. Stara jezgra povremenog naselja (nekoliko kuća) na vrhu zaljeva proširila se krajem 20. stoljeća. kuće za odmor duž sjevera. obali, a u novije vrijeme razvija se izletnički i stacionarni turizam u malim objektima.

Objekt ima sveukupno 29 spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonu i terasu, gotovo sve sobe imaju pogled na more i prirodu što ih čini vrlo primamljivima i nalazi se svega 100m od mora. U prizemlju hotela nalazi se kuhinja i restoran - bar. Na prvom katu nalazi se 5 spavaćih soba sa kupaonicama, dodatni toalet te recepcija.
Na drugom i trećem katu nalaze se spavaće sobe sa kupaonicama. U sklopu hotela nalazi se i podrumski dio u kojem su smještene komore za hranu te prostorije za pranje i peglanje.
Hotel posjeduje i dodatan vanjski objekt koji se koristi u svrhu kongresne sale koja prima 60 osoba sa toaletima. kupaonom. Vrt/Dvorište je veličine 2900 m2.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 8969

Nataša Moslavac
Agent s licencom
Mob: +385 98 979 1016
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: natasa@dux-istra.com
www.dux-istra.com
ENERGETSKI RAZRED: C