Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-225280
Crozilla ID:
002-409-932
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
375.000 €
Cijena/m2:
2.049 €
Površina:
183 m2
Sobe:
7
Broj kupaonica:
5

Opis nekretnine

ISTRA, PULA - Hostel u centru grada

Pula je najveći grad Istarske županije smješten na jugozapadnom području impresivnog pejzaža Istarskog poluotoka te ga odlikuje zanimljiva kulturno-povijesna baština, prekrasna priroda i duge plaže koje oduzimaju dah. Prevladava umjereno topla klima blagih zima i toplih ljeta stoga je idealno mjesto za potencijalne vlasnike nekretnina koji će u njima moći uživati tijekom cijele godine.

U strogom centru ovog povijesnog grada prodaje se najbolje ocijenjeni hostel u Puli!
Hostel površine 180 m2 prostire se na 3 etaže, a na velikoj krovnoj terasi nalazi se natkrivena prostorija za zajednička druženja površine 25 m2.
U hostelu se nalazi 5 odvojenih soba koje su spremne dočekati nove goste. Svaka soba ima vlastitu veliku kupaonicu s WC-om. Prizemlje hostela sastoji se od recepcije, sobe za goste s 4 kreveta, posebnog spremišta i odvojenog WC-a za osoblje. Na prvom katu nalaze se dvije sobe, jedna velika s 4 kreveta i jedna obiteljska s 2 kreveta. Na prvom katu se također nalazi spremište za stvari. Na drugom katu nalaze se još dvije sobe, velika soba s 4 kreveta i obiteljska soba s 2 kreveta. Unutarnjim stepenicama s drugog kata izlazi se na zatvorenu krovnu terasu koja je namještena za zajednička druženja i koja ima malu kuhinju za goste!
Hostel je u potpunosti renoviran 2016. godine, što je uključivalo kompletan rad na interijeru hostela, promijenjene su sve instalacije i obnovljena je vanjska fasada zgrade.
Svaka soba za goste je klimatizirana zasebnim klima uređajem i hostel se prodaje u potpunosti namješten!
Najbolje ocijenjen hostel u gradu Puli na odličnoj lokaciji u blizini svog potrebnog sadržaja i turističkih atrakcija prodaje se kao uhodan posao i spreman je za novu turističku sezonu. Ovaj hostel predstavlja savršenu priliku za pokretanje unosne turističke djelatnosti koja se temelji na odličnim recenzijama i ocjenama zadovoljnih gostiju!

Za više informacija nazovite na brojeve telefona 091 136 2855 - Saša.
Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 8909

DUX Pula
Mob: +385 91 136 2855
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: info@dux-istra.com
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Namještaj
namješteno
Izvor grijanja
struja
Oprema
klima uređaj, klima uređaj