Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-XML-4239-220860
Crozilla ID:
002-400-885
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
115.460 €
Cijena/m2:
230 €

Opis nekretnine

LOKACIJA:

Građevinsko zemljište se nalazi na otoku Šolti, mjesto Nečujam. Otok Šolta smjestio se nadomak Splitu, svega devet nautičkih milja i sa sedam veza dnevno u sezoni postao je praktički predgrađe Splita. Nečujam se nalazi na sjevernoj strani otoka, u najvećem zaljevu na Šolti i najmlađe je mjesto na otoku koje gravitira centralnoj plaži. Nečujam je po mnogima najljepša uvala otoka Šolte, sačinjena od ukupno osam draga.
Zemljište je udaljena 40 m od mora te se sa zemljišta pruža prekrasan, otvoren pogled na more. Zemljište je u drugom redu od mora.

OPIS:

Građevinsko zemljište je ukupne površine 502 m2, pravilnog oblika.
Zemljište se nalazi u izgrađenom građevinskom području naselja, mješovita namjena - pretežito stanovanje (S).
Dopuštena je granja indiviualnih stambenih građevina kao i pomoćnih građevina.
* Maksimalni koeficijent iskorištenosti (Kis) iznosi 1,0
* Maksimalna katnost građevine Po+P+2
* Najveća visina građevine je 9 m
* Na građevinskoj čestici uz stambenu mogu se graiti i pomoćne građevine koje su u funkciji glavne građevine. Npr. garaža, spremište, ljetna kuhinja, vrtni paviljon i sl.
Budući da se radi o velikoj parceli ukupne površine cca 4.000 m2, na prodaju su i ostale parcele, a cijene se kreću od 180 EUR/m2 do 250 EUR/m2 za parcelu prvi red uz more.
===================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

THE LOCATION:
Building land is located on the island of Solta, Necujam. The island of Solta is located near Split, only nine nautical miles and with seven connections a day in the season has become practically a suburb of Split. The land is located 40 m from the sea and the land offers a beautiful, open sea view. The building plot is situated second row from the sea.

DESCRIPTION:
Thee building plot for sale total area of ​​502 m2. The land is located in a built-up area of ​​the settlement, mixed use - mostly residential (S). Since this is a large plot with a total area of ​​approximately 4,000 m2, other plots are for sale, and prices range from 180 EUR / m2 to 250 EUR / m2 for a plot first row to the sea.
Agency commission for the buyer is 2% + VAT of the total agreed purchase price.
ID KOD AGENCIJE: 3132

Tanja Lucić
Voditelj ureda
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list