Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
L207
Crozilla ID:
002-400-311
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
125.000 €
Cijena/m2:
53 €

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji u Svetom Filip i Jakovu. Prostrano zemljište od 2372 m2 nalazi se 630 m od mora, a još uvijek nudi prekrasan pogled na more i otoke. Struja i voda se nalaze u blizini.

Lokacija nekretnine

Malo slikovito mjesto Sveti Filip i Jakov smjestilo se na obali Pašmanskog mora, između Zadra i Biograda. Sv. Filip i Jakov mjesto je koje je poznato po nekadašnjim ljetnikovcima što je prethodilo današnjim vikendicama i odlično razvijenom turizmu. Sv. Filip i Jakov poznat je po prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama. Isto tako, dužinom plaže proteže se predivna šetnica koja povezuje rivijeru Sv. Filip i Jakov – Turanj.

Ovo malo mjesto pruža Vam sve što Vam je potrebno za svakodnevni život i za idealan godišnji odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će Vaš boravak u ovom mjestu još opuštenijim. Sveti Filip i Jakov se veže direktno na grad Biograd u kojem se nude brojni dodatni sadržaji, a u neposrednoj blizini nalazi se i poznati, novoizgrađeni Fun Park Mirnovec.

Ostalo

Ukoliko ste ovu nekretninu vidjeli negdje drugdje po nižoj cijeni, ista cijena vrijedi i kod nas!

https://www.emporia-nekretnine.com/property/zemljiste-l207-sveti-filip-jakov/

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola
Namjena
S - stambena
EMPORIA d.o.o.