Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-XML-4239-215612
Crozilla ID:
002-392-626
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
820.000 €
Cijena/m2:
3.727 €
Sobe:
6
Zemljište:
1370 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
3
Godina izgradnje:
1968

Opis nekretnine

Angelus nekretnine nude vam na prodaju stariju kamenu kuću s velikom okućnicom u mjestu vrlo blizu grada Korčule, poljoprivredno zemljište s pomoćnim objektom te uhodanim proizvodno-ugostiteljsko-turističkim poslovanjem.

LOKACIJA
Korčula, jedan od najvećih hrvatskih otoka s nezaboravnim plažama, kristalno čistim morem, vrhunskom gastronomskom ponudom, odlično povezana s kopnom, bezbroj atraktivnih aktivnosti, vrlo ugodna klima kako za život tako i za odmor te duži boravak. Mjesto je naseljeno i vrlo ugodno za život. Dostupan je javni prijevoz autobusom do Korčule. Grad Korčula je s četrnaest dnevnih linija do Orebića odlično povezan s kopnom, a do Dubrovnika je na manje od dva sata vožnje autom. Nakon što se završi most udaljenost od Orebića do Ploča (spojna cesta na autoput) bit će cca 70 km. Vrlo blizu mjesta je Prirodni rezervat Kočje o kojem možete pročitati na ovoj poveznici:

Rezervat prirode Kocje - https://www.dalmacijadanas.hr/skriveni-biser-u-unutrasnjosti-korcule-nalazi-se-nestvarno-lijepo-kocje-rezervat-nedirnute-prirode

Ako ste ljubitelj dugih šetnji kroz prirodu ne trebate tražiti dalje. Ovo mjesto, kao i cijeli otok Korčula poznati su po svom povijesnom nasljeđu i kulturnoj tradiciji koja se i danas nastavlja. Vrlo popularan je ples s mačevima Moštra, kao i ostali plesovi na otoku:

Tradicionalni plesovi na otoku Korculi - https://www.visitkorcula.eu/traditions.html

Na slikama u našem oglasu možete vidjeti neke od najpoznatijih i najljepših plaža na ovom dijelu Jadrana koje su udaljene samo 15-tak minuta vožnje od ovog mjesta. Uistinu nezaboravno iskustvo kristalno čistog mora, zalazaka sunca, opuštajuće atmosfere i još puno toga što je čovjeku potrebno, pogotovo u današnje vrijeme.

OPIS
Vrhunska poslovna prilika - na prodaju je kamena kuća površine 220 m2 s dva parkirna mjesta te 420 m2 dvorišta. Raspored prostorija u kući je takav da je moguće odmah nakon manje adaptacije početi s iznajmljivanjem u turističke svrhe. Tu su tri velike sobe, hodnik, garderoba, praonica/ostava, kupaonica, nekoliko dodatnih manjih prostorija i dva wc-a. A u drugom dijelu kuće nalaze se objekti povezani s restoranom i prozvodnjom piva: kuhinja, manevarski prostor, šank, ostakljena terasa koja može primiti 120 osoba te tri veće prostorije u funkciji mini pivovare. Kuća ima mogućnost nadogradnje i pretvaranja u manji boutique hotel. Trenutno je u funkciji renomiranog ugostiteljskog objekta s vrhunskom ponudom lokalnih specijaliteta i craft piva koje se pravi na samoj lokaciji. U cijenu ulazi i kompletan posao koji je već uhodan zajedno s svim atestima, dozvolama i sliično. Objekt ima ocjenu pet na Trip advisor stranici, a opisan je u superlativima na jako puno blogova o hrani. Također se prenose i svi potpisani ugovori s stranim agencijama za dovođenje grupa na ručkove i večere. Nalazi se uz prometnu cestu koja vodi do najljepših plaža na ovom dijelu Jadrana. U cijenu ulazi i sva oprema za kuhinju, vanjski roštilj, proizvodnju piva, hladnjača za vodu kao i cisterna ispod kuće - princip ključ u ruke. Upravo su u tijeku radovi na ostakljivanju vanjske terase tako da će objekt još više dobiti na vrijednosti, a i to ulaganje ulazi u ponuđenu cijenu. Vrijednost ove nekretnine svakako diže i cca 950 m2 obradive zemlje odmah iza kuće na kojoj se može uzgajati voće, povrće i začinsko bolje potrebno za kreiranje vrhunske gastronomske priče.

Smatramo da je ovo odlična prilika za preuzimanje uhodanog i profitabilnog poslovanja s velikim potencijalom u budućnosti.

Za više informacija molimo kontaktirajte agenciju.
====================================

Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

Sa poštovanjem,
Vaš