Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1684-1
Crozilla ID:
002-388-901
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
49.000 €
Cijena/m2:
7,00 €
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa parcela na ravnom terenu u Suhodolu zelinskom ukupne površine 7000 m2.
Parcela je nepravilnog oblika, širine uz cestu 35 m. Površina uz cestu od 2500 m2 nalazi se u građevinskoj zoni, dok je ostatak parcele površine 4500 m2 u poljoprivrednoj zoni.
Parametri vezani za namjenu, veličinu i smještaj građevine na parceli, oblik i veličinu građevne čestice, oblikovanje građevine, uređenje građevne čestice i sanitarno higijenski uvjeti određeni su člankom 45.-79. Prostornog plana uređenja Grada Sv. Ivana Zeline.
Obzirom da je veći dio parcele van granice građevinskog područja, parametri vezani za moguću gradnju izvan granica građevionskog područja određeni su člankom 159.-180.Prostornog plana uređenja Grada Sv. Ivana Zeline. 
Sva infrastruktura, struja, voda, plin, telefon, dostupna je na cesti ispred zemljišta. 
Donja Zelina udaljena je 2000 m, a tamo su dostupni i trgovina, ljekarna, škola i javni prijevoz.
U obzir dolazi i obročna otplata zemljišta.
Trenutna parcela je u jednom komadu i ukupne je površine 16124 m2. Na prodaju je samo 7000 m2, označenih na slikama. Kod kupovine prodavatelj se obvezuje parcelacijom odcijepiti 7000 m2,  kako je označeno na slikama.
Vlasništvo je uredno, 1/1 bez tereta. moguća je kupovina kreditom banke.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19): U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:ANA JELEČEVIĆ098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hr
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac je obavezan ispuniti „Posrednički list“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Plin,Struja
DODATNO: Miran predio,Prilaz - asfaltirani
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

DOM EKSPERT d.o.o.