Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1664-1
Crozilla ID:
002-374-992
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
54.500 €
Cijena/m2:
1.760 €
Stambena površina:
30,97 m2
Broj kupaonica:
1
Ukupno katova:
3
Godina izgradnje:
2009
Provizija:
2% + PDV

Energetski certifikat: B

Opis nekretnine

Prodaje se jednosoban stan površine 30,97 m² na prvom katu stambene zgrade u Iver naselju.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne sobe i kuhinje.
Stolarija je PVC sa roletama, na podovima je postavljen parket u sobi i ulaznom hodniku, a u kuhinji i kupaonici su keramičke pločice.
Grijanje je centralno etažno plinsko, sva brojila (plin, struja, voda) su odvojena.
Stan se jako lijepo i uredno održava, prodaje se potpuno namješten.
Zgrada je građena 2009., a useljena je 2018. Sastoji se od prizemlja i tri kata. Ugrađen je lift u zgradi i jedan lift za invalide na ulazu u zgradu.  Fasada je termo, stiropor debljine 10 cm.
Lokacija: Sesvetski Kraljevec- stambeno naselje IVER: 
Predgrađe grada Zagreba, svega je 3 kilometra istočnije od Sesveta. Prometno je dobro povezan s centrom grada, kako cestovnim tako i željezničkim putem. Vlak prolazi vrlo blizu južnog dijela naselja, najbliže stajalište udaljeno je 800 metara, tako da stanovnici naselja Iver do samog središta Zagreba putuju samo petnaestak minuta. Automobilom se stiže za 5 minuta do obilaznice koja najlakše i najbrže povezuje sa svim ulaznim točkama grada.
U naselju se nalazi osnovna škola, sportski centar sa kompleksom bazena, teniskih terena, zatvorenih sportskih dvorana, vrtić, a sve ostalo potrebno za svakodnevan život na dohvat je u centru Sesveta. 
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Stan u zgradi
GODINA IZGRADNJE: 2009
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV
ENERGETSKI RAZRED: B