Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1676-1
Crozilla ID:
002-370-104
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
180.000 €
Cijena/m2:
23 €

Opis nekretnine

Prodaje se veliko zemljište ukupne površine 7799 m2.
Nepravilnog je oblika, a sastoji se od ukupno 3 čestice. Najveća čestica je površine 6177 m2 i na njoj je smoeštena stara ruševna kuća, druge čestica je građevinska i površine je 1083m2, dok je treća poljoprivredna ukupne površine 539 m2.
Zemljište je smještena na bežuljkastom terenu, s kojeg se pruža predivan pogled. 
Dostupne su sve komunalije struja, voda i plin. Kanalizacije nažalost nema, te se odvodnja riješava preko septičke jame.
Neposredna je blizina centra Svetog Ivana Zeline, a time i svih sadržaja potrebnih za ugopdno stanovanje.
Vlasništvo je uredno, 1/1 bez tereta i moguća je kupovina kreditom banke.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Plin,Struja

DOM EKSPERT d.o.o.