Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
caluknekretnine-XML-4171-209251
Crozilla ID:
002-292-268
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
800.000 €
Cijena/m2:
34 €

Opis nekretnine

Čaluk nekretnine u ponudi imaju građevinsko zemljište veličine 23.628m2 u Bujama, Kašteli.
Ima važeću građevinsku dozvolu te projekt za izgradnju integriranog hotela sa 7 vila i restoranom.

Integralni hotel smješten je u naselju Gadari u gradu Buje. Sastoji se od centralne zgrade s recepcijom i restoranom na jugu zahvata, te sedam identičnih luksuzno opremljenih vila s bazenima na sjeveru obuhvata hotela. Hotel je ograđen i funkcionira kao samostalna cjelina unutar naselja. Svaka vila ima svoju ograđenu okućnicu na parceli s više od 1000m2 u prosjeku te su oblikovane kako bi svaki korisnik pojedine vile uživao u vlastitoj privatnosti, pogledu na more te osunčanom bazenu.
Između samih vila i centralne zgrade smještene na glavnoj prometnici naselja je zelena zona, gusto pošumljena autohtonom vegetacijom koja u sebi skriva sportsko-rekreativni sadržaj ( multifunkcionalni teren 40x20m, teniski teren, fitness na otvorenom).
Glavna zgrada je smještena na jugu uz glavnu prometnicu te prvenstveno služi kao prijemni centar i ugostiteljski prostor kompleksa s kapacitetom dovoljnim za sve posjetitelje. U samoj zgradi su sadržane smještajne jedinice identične onima u kućama za odmor. Oblikovana je u stilu vila te odražava isti vizualni identitet. Zgradom dominira veliki natkriveni trijem koji formira glavni ulaz i cijeli kompleks.
Kuća za odmor kompleksa integriranog hotela oblikovana je kao katnica nepravilnog “L” oblika koja je po svom prijesjeku podijeljena u dvije funkcionalne cijeline. U prizemlju se nalazi dnevni trakt s ulaznim prostorom, dnevnim boravkom, blagavaonom, kuhinjom, wc-ima, saunom i vanjskom nišom za roštilj dok su na katu smještene četiri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom i predprostorom s ugradbenim ormarom. Kuće su introvertnog karaktera sa zatvorenim vanjskim fasadama, ograđene zidovima uz koje se sadi gusto zelenilo kako bi se postigla dodatna privatnost za posjetitelja. U središtu svake parcele se nalazi vanjska natkrivena terasa s bazenom. Svakoj kući pripadaju i dva djelomično natkrivena parkirna mjesta na ulaznom pročelju.
Sobe glavne zgrade imaju izlaz na loggie dok odvojene kuće imaju staklene stijene.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Čaluk nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE.


ID KOD AGENCIJE: 252

Esad Čaluk, dipl. pravnik
Agent s licencom
Mob: 095 351 2090
Tel: 051 425 716
E-mail: esad@caluknekretnine.hr
www.caluknekretnine.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list