Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-570-H184
Crozilla ID:
002-244-142
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
2.600.000 €
Cijena/m2:
4.444 €
Površina:
585 m2
Kat:
5

Opis nekretnine

Dubrovnik, okolica - PRILIKA ZA INVESTICIJU !!! Prodaje se prekrasan, uhodan pansion s 3 zvjezdice kategoriziran, udaljen samo 100 m do plaže. Pansion ima 9 stanova u samoj zgradi te još jedan stan i praonicu nadograđene sa sjeverne strane zgrade. Pansion se proteže na 4 etaže i na svakoj, osim u potkrovlju, nalaze se po dva stana koji se sastoje od jedne spavaće sobe, kupaone, dnevnog boravka s kuhinjom i balkona/terase; ukupne površine oko 50 m2 svaki. U visokom potkrovlju je penthouse s tri spavaće sobe, tri natkrivene terase, dnevnog boravka s kuhinjom i kupaone. Svim stanovima se pristupa unutarnjom komunikacijom.
U prizemlju je smješten ulazni hol i recepcija.
U sklopu pansiona je i prekrasan bazen površine 18 m2. Pansion je uhodan i nosi značajan godišnji prihod (od 5-9 mjeseca cca 160.000 e) te je investicija vrlo brzo isplativa. Ima uhodano osoblje koje bi, ukoliko budući vlasnik želi, moglo ostati brinuti o svemu.

ID KOD AGENCIJE: 570-H184

Koraljka Barbir
Licencirani agent
Mob: +385 92 16 80 142
Tel: +385 51 33 20 07
E-mail: koraljka@rijekanekretnine.eu
www.opatijanekretnine.hr

Specijalna ponuda do 31.01.2021.!

Kupcima naših nekretnina poklanjamo policu osiguranja imovine na prvi rizik.

Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupoprimci i kupci:

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV. Agencijska provizija za kupca iznosi 3%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

U slučaju da ste za navedenu nekretninu negdje naišli na nižu cijenu, ista vrijedi i kod nas.Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Oprema
klima uređaj, klima uređaj