Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-206060
Crozilla ID:
002-230-893
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
3.390.000 €
Cijena/m2:
1.320 €
Površina:
2569 m2
Sobe:
24
Kat:
3

Opis nekretnine

Malinska se nalazi na zapadnom dijelu otoka Krka. Osim izuzetno dobre povezanosti i blizine, primarno Rijeke i Zagreba, Malinska se kroz svoju ponudu obiteljskog i hotelskog smještaja, plaža i ugostiteljskih objekata s prihvatljivim cijenama nametnula kroz godine kao TOP izbor.
Jedna od prednosti razvedene i široke obale u Malinskoj je da plaže, gdje god da idete, nikada nisu daleko. Raznolika obala otoka nudi široku paletu plaža: od stjenovitih, pješčanih i šljunčanih plaža do skrivenih uvala.
Plaže na području općine Malinska-Dubašnica povezane su brojnim šetnicama te čine jedinstvenu prirodnu cjelinu. Zbog svoje blage klime, čistog mora i bujne mediteranske vegetacije te obilja staza i šetnica, Malinska je postala odredište mnogobrojnih zaljubljenika u outdoor sportove i aktivni odmor.

Upravo ovdje, prvi red do mora, nudi se atraktivan projekt luksuznog boutique hotela s 5+ zvjezdica.
Hotel ima ukupni kapacitet 24 smještajne jedinice. Organiziran je na način da se u prizemlju uz glavni ulaz nalaz jedinsteni prostor recepcije, lobby bara i restorana s pripadajućom natkrivenom vanjskom terasom s pogledom na more.
Osim prema zelenilu i moru prostor restorana orjentiran je i prema unutarnjem bazenu, od kojega ga dijeli staklena stijena. Unutarnji je bazen vodenim putem spojen s manjim vanjskim te ima unutarnju galeriju za relaksaciju i vanjsko sunčalište, sve orijentirano prema zelenilu i moru.
Prostor bazena povezan je s vrhunskim wellness prostorom sa sadržajima finske i turske saune, ledene spilje te prostora za masaže i spa tretmane. U prizemlju je smješten i prostor kuhinje povezan s podrumom u kojemu su prateći gospodarski prostori, praona rublja, servisne instalacijske prostorije te parkiralište za ukupno desetak vozila.
Na ukupno tri nadzemne etaže, s prekrasnim morskim vizurama, smješteno je 24 smještajne jedinice sa 48 ležajeva.
Planirano je ukupno 17 luksuznih premium soba, prosječne veličine 26m2, svaka s pripadajućom terasom. Sve sobe imaju king size krevete, lounge zonu i hidromasažnu kadu te veliku kupaonicu s dva umivaonika i walk-in tušem.
Dodatna kvaliteta i luksuz boravka gostiju omogućeni su u 6 junior apartmana prosječne veličine 35m2 gdje svaki apartman ima vlastiti manji bazen i sunčalište na ozelenjenoj terasi.
Najluksuzniji smještaj omogućen je na zadnjoj etaži, u premium suite apartmanu površine 98m2 kojem je omogućen pristup vlastitim dizalom te koji osim luksuznog spavaćeg dijela ima dnevni boravak, blagovaonu i kuhinju, vlastiti bazen i sunčalište. Kao dodatni sadržaj na zadnjoj etaži gostima je na raspolaganju fitness prostor povezan s wellnessom i bazenom u prizemlju.

ID KOD AGENCIJE: 6872

DUX Nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 610 09 90
Tel: 051/518-174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr