Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-XML-4239-201709
Crozilla ID:
002-224-278
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
2.500 €
Cijena/m2:
10 €
Sobe:
6
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
5
Kat:
1

Opis nekretnine

LOKACIJA - Gornji grad, u neposrednoj blizini Sabora, u blizini svih sadržaja - svega nekoliko minuta hoda udaljeno od Trga Bana Jelačića.
OPIS: Predivana kuća na Gornjem gradu koja se proteže na 3 nivoa,  a sastoji se od uređenog podruma (50m2), prvog kata sa stanom koji se sastoji od ulaznog hodnika, dvije velike salonske prostorije, kuhinje s blagavaonicom, spavaće sobe sa prostranom kupaonicom, toaletom. Na drugom katu su posebnim ulazom odvojene 3 spavaće sobe, kupaona i balkon. Na drugom katu je i izdvojena prostorija za vešeraj (perilica, sušilica).
Kuća je  svijetla i ugodana, a krase je vitraji eminentnog hrvatskog slikara Marijana Trepše, stari prekrasni kamin te divna kalijeva peć.  Stropovi sa štukaturama te visokim prozorima, daju kući posebnu dozu luksuza i šarma. Kuća se iznajmljuje nenamještena, te je za svaku preporuku.
----------------------------------------------------------------------------
Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci, Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e. Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Vaše angelus nekretnine d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 2645

Anastazija Darijević
Direktor
Mob: +385 91 482 6401
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: anastazija@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Dodatne informacije

Oprema
kamin, podrum