Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
NekretnineOmega-KKA-001
Crozilla ID:
002-220-972
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
95.000 €
Cijena/m2:
660 €
Sobe:
3
Zemljište:
225 m2

Opis nekretnine

Nadomak Zadra, točnije u zadarskom zaleđu, mjesto Karin, 200 metara od mora, nudimo ovu izuzetno lijepu samostojeću kuću površine 126m2 s pomoćnim objektom 18m2 na ograđenoj parceli 225m2.
Za mjesto Karin kažu da je mjesto gdje se skupilo svo zdravlje ovoga svijeta, tu se nalaze ravnice, planine, šume, more, jezero, rijeke, sve je to mamac za ljude iz cijeloga svijeta.
Ono što nas je i osobno oduševilo, susjedstvo-takvu toplinu ljudi ne možemo ni opisati.
Sama kuća građena je konceptom dva zasebna stana, svaki sa svojim zasebnim ulazom.
Prizemni stan, površine 63m2 kompletno je uređen, održavan i svjetao.
Sljedećeg rasporeda: uzduž kuće se prostire hodnik koji nudi s obje strane ulazna vrata to jest, budući vlasnik sam bira hoće li ulaziti s prednje ili stražnje strane kuće.
U hodniku je smješten kamin koji je dovoljan za zagrijavanje cijelog prizemlja. Prostrani dnevni boravak, spavaća soba, kupaonica i pomoćna soba, to jest može biti i kuhinja s obzirom da je kuhinja smještena u posebnom objektu veličine 18m2 u dvorišnom dijelu kuće.
Prvi kat kuće je u roh-bau, položene su cijevi od vode i kablovi struje, identične površine 63m2. S gornjeg kata kuće ostajemo zapanjeni pogledom na samu prirodu, rijeku, šumu i cjelokupan krajolik.
Na samo 200 metara od kuće dolazimo do plaže i mora koje obiluje ljekovitim blatom. Na istoj udaljenosti prolazi rječica čije žuborenje nudi vlastitu SPA oazu. Okućnica je izuzetno održavana, zasađena raznoraznim mediteranskim biljem, nudi više parkirnih mjesta.
Na samo 5 minuta od hoda, je nova osnovna škola, dućan, restoran, i ostali potrebiti sadržaji. Pola sata vožnje udaljeno od Zadra, i isto tako od Vodica.
Kuća je spojena na gradsku struju i vodu, u dvorišnom dijelu je nova septička jama, te je u cjelosti adaptirana.
Dokumentacija uredna.
Cijena: 95 000€

Šifra objekta: KKA-001

Energetska klasa: pending

Kontakt: Lila, lilanekretnineomega@gmail.com, +385 95 511 7216