Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
terradalmatica-2466
Crozilla ID:
002-215-140
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
340.000 €
Cijena/m2:
2.720 €
Sobe:
4
Zemljište:
160 m2
Broj kupaonica:
3

Opis nekretnine

Prodaje se u Brodarici kuća u nizu s bazenom. Kuća je u izgradnji.
Nalazi se u mirnom dijelu, na par minuta hoda do najbliže plaže. Na kraju je niza, modernog dizajna s bazenom površine 28 m2 i vrtom površine 160 m2. Kuća je katnica s dnevnim dijelom u prizemlju, dok je spavaći dio na katu. Glavni ulaz u kuću je bočni. Ulazi se na hodnik, dok je kupaonica i jedna spavaća soba sa sjeverne strane. U prednjem dijelu je komforni dnevni dio s pogledom prema bazenu koji se nalazi ispred kuće. Dnevni dio je open space, s kuhinjom, blagovanjem i dnevnim boravkom u jednoj cjelini. Između kuće i bazena je velika terasa površine 50 m2.
Unutarnjim stubištem dolazi se na kat gdje su smještene tri spavaće sobe, hodnik, dvije kupaonice. Jedna od tih dviju kupaonica je u sklopu glavne spavaće sobe. Dvije prednje spavaće sobe imaju izlaz na lođu s koje je pogled na bazen, dok treća soba ima izlaz na svoju terasu od 4 m2.
Kuća je pogodna i za turistički najam. Nalazi se u prigradskom naselju Šibenika, koje ima sve sadržaje potrebne za cjelogodišnje življenje. Prekrasan arhipelag u okruženju, Krapanj koji je najniži naseljeni otok na Jadranu. Blizina Šibenika, Splita, dobra prometna povezanost.

Dodatne informacije

Oprema
okućnica/vrt, bazen, podno grijanje, terasa
Gradnja
starogradnja
Tip kuće
kuća u nizu
Izvor grijanja
struja