Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
NekretnineOmega-KSR-004
Crozilla ID:
002-203-764
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
373.644 €
Cijena/m2:
1.800 €
Stambena površina:
Sobe:
5
Zemljište:
200 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2000

Opis nekretnine

zuzetna moderna dvojna kuća sa bazenom

Opis objekta:

Ova moderna kompozicija dvoje prostranih modernih dvojnih objekata u izgradnji nalazi se u Srimi u mirnom okruženju, samo 250 metara od duge lokalne pješčane plaže. Nevjerojatna 3 km duga plaža proteže se od Srime do Vodica, poznate turističe destinacije. Završetak ovog projekta planirano je na proljeće 2021. godine.

Ova se ponuda odnosi na manju jedinicu SJ2 s gotovo 208 m² stambenog prostora, koja se prostire preko četiri kata. Ulazni hal s gostinjskim toaletom i stepenicama, koje vode u podrum, otvara se u prosvijetljeni dnevni boravak s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom. Velike staklene stijenke mogu se potpuno otvoriti kako bi se stvorio otvoreni prostor koji povezuje dnevni boravak i djelomično natkrivenu terasu. Bazen je okružen sunčanim terasama i ravnim travnjacima. Unutarnje stubište povezuje prizemlje s podrumom i gornjim katovima. Podrum sa svojih 15,50 m² površine nudi dovoljno prostora za spremište. Na prvom katu su tri spavaće sobe i dvije kupaone. Prostrana glavna spavaća soba s en suite kupaonicom nudi izlaz na veličanstvenu sunčanu terasu. Ostale dvije spavaće sobe dijele drugu kupaonicu na ovom katu. Druga master spavaća soba s en suite kupaonicom nalazi se na zadnjem katu. Ova etaža nudi dvije terase, manjoj terasi od 12 m² može se pristupiti iz kupaonice, dok je veća terasa od 24 m² dostupna iz spavaće sobe te iz hodnika na drugom katu. Sa veće terase pruža se prekrasan panoramski pogled na more i pučinske otoke. Ponudu zaokružuju dva parkirna mjesta.

Veća dvojna jedinica (SJ1) s 215 m² stambenog prostora i usporedivim tlocrtom, uz dodatni bonus da obje master spavaće sobe uz en suite kupaonicu nude i walk-in garderobu, nudi se po cijeni od € 386.496. Još uvijek imate izbor koju ćete od ove dvije izuzetne nekretnine odabrati.

Šifra objekta: KSR-004

Energetska klasa: pending

Kontakt: Lila, lilanekretnineomega@gmail.com, +385 95 511 7216

Dodatne informacije

Oprema
bazen, terasa, podrum