Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Adriatiqe-XML-4074-152342
Crozilla ID:
002-200-717
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
415.000 €
Cijena/m2:
2.456 €
Sobe:
12
Zemljište:
1880 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
5

Opis nekretnine

Poreč, okolica, šarmantna istarska kamena Villa s bazenom

Prodaje se prekrasna kamena Villa nedaleko Poreča. Poreč je grad smješten na zapadnoj obali poluotoka Istre. Grad je star gotovo 2000 godina, a nalazi se u luci koju od mora štiti otočić Sveki Nikola. Blage klime, bez ljetnih sparina, krajolik bogat sredozemnim raslinjem, maslinici i vinogradi, čisto i bistro more, lijepe plaže i ugodni domaćini razlog su da odaberete baš Poreč za svoj odmor.
Ova je Villa jedan od najljepših primjera uspješne restauracije višestoljetne istarske kamene kuće, korištenjem isključivo tradicionalnih materijala i antikvarijatnog namještaja sa ciljem očuvanja autentičnosti kuće. Villa ukupne površine od 169 četvornih metara, raspoređena je na tri kata. U prizemlju se nalazi kuhinja sa blagovaonom i izlazom na natkrivenu terasu i bazen, dnevni boravak s kaminom, te kupaona. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, tri kupaone, dnevni boravak također sa kaminom i sauna. U potkrovlju smještene su još dvije spavaće sobe sa kupaonom. Villa je namještena rustikalnim i antikvarijatnim namještajem.
Na okućnici od 1880 četvornih metara nalazi se vanjski bazen od 34 četvornih metara, dvije natkrivene terase sa stolom i stolicama, ljetna kuhinja, igralište za odbojku, dječje igralište ( trampolin i ljuljačke) i jacuzzi. Njezin predivan, pažljivo njegovan vrt , te okućnica obrasla aromatičnim biljem i stoljetnim maslinama, sigurno je prizor koji ćete prvo ugledati kada dolazite u ovo dvorište. A sigurno će Vas oduševiti i pogled na more u daljini.
Villa je u dobro uhodanoj turističkoj renti.

ID KOD AGENCIJE: 2001-99

Adriatiqe realestate
Mob: 00385993517895
Tel: +385 99 351 7895
E-mail: office@adriatiqe-realestate.hr
www.adriatiqe-realestate.hr

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Izvor grijanja
struja
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, uporabna dozvola
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, bazen, kuhinja
Garaža/parking
garaža