Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1630-1
Crozilla ID:
002-188-632
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
135.000 €
Cijena/m2:
80 €
Zemljište:
1686 m2
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište površine 1686 m² u lijepom i mirnom naselju Kraljevečki Novaki, a svega 2 km udaljeno od centra Sesveta.
Zemljište se sastoji od dvije čestice, pravilnog je pravokutnog oblika. Čestica uz cestu je u potpunosti ravna, a na njoj se nalazi kuća sa svim priključcima (struja, gradska voda, plin, kanalizacija) i urednom dokumentacijom.
Druga čestica se nalazi u produžetku iza kuće te je teren u blagom padu.
Zemljište se nalazi u građevinskom području, namjena je stambena. Moguće je graditi kuće u nizu, obiteljske kuće ili manje stambene zgrade.
Širina uz cestu je cca 19 metara, a u dubinu cca 93 metra. 
Pristup zemljištu je sa asfaltirane ceste.
Vlasnički list je uredan, bez tereta i moguća je kupovina kreditom banke.
Lokacija: Kraljevečki Novaki nalaze se na lijepoj lokaciji cca 2 km od samog centra Sesveta gdje su dostupni svi pripadajući sadržaji, kao što su trgovine, ambulanta, pošta, banke, općina i sl. Škola i vrtić su udaljeni 1300 m. Autobusna stanica udaljena je svega 4 min hoda. 
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19). U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. 
AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%+PDV.
Agent: Snježana Čabraja 099/3601 634
snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu.
Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije
  

TIP NEKRETNINE: Građevinsko stambeno zemljište
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV