Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
casavita-csv-631
Crozilla ID:
002-188-283
Vrsta oglasa:
Kamene kuće
Cijena:
385.000 €
Cijena/m2:
1.604 €
Sobe:
6
Zemljište:
350 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
5
Godina izgradnje:
1702

Opis nekretnine

Istra, Poreč
U malom istarskom gradiću, smještenom na brežuljku sa prekrasnim pogledom na more i udaljenošću od grada Poreča samo 10 min vožnje autom, prodaje se ova lijepa kuća izgrađena davne 1702. godine koju krase istarskin kamen i kameni oluci.
Prilikom restauracije vlasnik je vodio računa na svaki detalj istarskog kamena i drveta, što villi daje ugodu i toplinu.
Kuća je podjeljena u tri cijeline,međusobno povezane vanjskim kamenim stepeništem.
Prizemlje čini zasebna stambena cjelina sa dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe te jednom kupaonicom.
Na prvom katu se nalazai zasebna stambena cjelina na dvije etaže.
Dnevni boravak, kuhinja, kupaona i spavaća soba, smješteni su na donjoj etaži, dok se unutarnjim drvenim stepenicama stiže do gornje etaže u kojoj su smjestene dvije spavaće sobe i jedna kupaona. Vlasnik je i ovu stambenu cjelinu obogatio unutarnjim kaminom koji krasi dnevni boravak. Sa terasa svake od spavaćih soba pruža se prekrasan, opustajući pogled na okolnu prirodu.
Jedan od bogatih sadržaja ove nekretnine je relax zona, odnosno privatni welness idealan za ljubitelje opuštanja ovakve vrste. Tako se u wellnesu nalazi jacuzzi za 5 osoba,parna kupka i Infrared sauna te tuš kabina. U dvorištu kuće nalazi se otvoreni bazen površine 42m2 ,vanjskim kaminom i velikim stolom.
Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nam se javite.

Šifra objekta: csv-631

Energetska klasa: pending

Kontakt: Marina Šverko, marinacasavita@gmail.com, +385 99 678 9887
Kontakt: Miloš Šverko, miloscasavita@gmail.com, +385 98 856 846

CASA VITA D.O.O.