Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-195736
Crozilla ID:
002-166-765
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
700.000 €
Cijena/m2:
2.518 €
Sobe:
5
Zemljište:
953 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2021

Opis nekretnine

Općina Tar-Varbiga smještena je između turističkih središta Poreča i Novigrada, nudeći njihov šarm nadohvat ruke, no ujedno njegujući vlastitu autentičnu ponudu u kojoj dominiraju maslinarstvo i ribarstvo, gostoljubivost domaćih ljudi i tradicija koja se prenosi s koljena na koljeno.

Priča počinje spajanjem dvaju mjesta u jedno, mjesta što sažimlju snažne kontraste u jedinstvenu cjelinu. Ovdje ćete istodobno naići na najveću rijeku istarskog poluotoka - Mirnu - kako se ulijeva u nemirno more i stvara čudesne slike u prirodi, ali i putove koji vas vode u unutrašnjost, carstvo svježih šuma i maslinika.

Ovo je mjesto istodobno dom ribara i ratara, maslinara… Mjesto starih običaja i tradicije koji se njeguju u dvorištima domaćina što vas zovu na čašicu razgovora, ali i modernog turizma koji nosi sve suvremene blagodati na osunčanom poluotoku Lanterna. Mjesto poštivanja staroga i otvorenosti prema novome… Mjesto koje vrijedi upoznati.


Stare jezgre Tara i Vabrige prepoznatljive su po kamenim kućicama s uređenim dvorištima koja skrivaju povijesne priče i poneku šternu, a njihove konobe mame svojim ognjištima… U okolici nalazimo arheološke riznice, tu na svjetlo dana izlaze rimske ville rusticae, uljare, ladanjske vile, “tvornice” amfora, potopljene luke…

Ova prekrasna vila u izgradnji smjestila se u mjestu Tar, nedaleko mora i predivnih plaža.
Sastoji se od 278m2, podjeljenih na dvije etaže.
S obzirom da kuća tek počinje sa izgradnjom, moguće je dogovarati se sa investitorom u vezi boja, dizajna, stolarije i ostalih stvari.
Završetak je predviđen u jesen 2021. godine.

ID KOD AGENCIJE: 6037

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: iva@dux-istra.com
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Namještaj
namješteno
Oprema
klima uređaj, bazen, terasa
Tip kuće
villa
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list
Gradnja
novogradnja