Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-195535
Crozilla ID:
002-161-867
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
205.000 €
Cijena/m2:
316 €

Opis nekretnine

Građevinsko zemljište sveukupne površine 648m2 smješteno u predivnom naselju Banjole, nadomak mora i prvih plaža.

Radi se o posebnoj ponudi jer ovo zemljište dolazi i s postojećim projektom za vilu od 425m2 tlocrtno s bazenom. Ono što ovo zemljište čini još primamljivijim jest informacija da je građevinska dozvola ishodovana te je moguće započeti gradnju ovoga trenutka. Sva infrastruktura (vode, struje) se nalazi pored samog zemljišta.

Zemljište posjeduje i dva moguća ulaza s prednje i stražnje strane. Ovo je idealan prilika, koja ujedno nudi i mogućnost povrata investicije kroz vrijeme iznajmljivanjem vile, pošto su Banjole jedna od lokacija koje unutar Istre koja je vrlo cijenjena i tražena od strane turista.

Sadržaj poput trgovina, banaka, restorana i kafića su udaljeni od 2 do 5 minuta hoda. Isto tako grad Pula pa i Premantura i Rt Kamenjak su udaljeni svega 7 minuta vožnje.

Cijenjeni klijenti, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija DUX NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- i to od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE.

ID KOD AGENCIJE: 5994

Loren Kečan
Agent pripravnik
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: loren@dux-istra.com
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola, Lokacijska dozvola, vlasnički list