Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-194945
Crozilla ID:
002-154-897
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
65.000 €
Cijena/m2:
50 €

Opis nekretnine

Barban je malo slikovito srednjevjekovno naselje akropolskog tipa u Istri. Smješten je na južnom dijelu istočne Istre i ima izlaz na more u Raškom zaljevu.
Barban je gradić bogate povijesti, ali i turističke ponude. Na području Općine Barban turizam se razvija od 2001 godine nadalje. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, velikoj površini te velikom broju naselja mogućnosti za razvoj turizma su brojne. Gotovo su u svakom naselju obnovljene ili izgrađene kuće za odmor, a na području nekih naselja ima već sada veći broj turističkih ležajeva nego stanovnika.

Samo 8 km od prve plaže te 2,5 km od centra Barbana, u mirnom naselju smjestilo se na prodaju zemljište ukupne površine 1302 m2 od koje 500 m2 čini građevinsko područje, a ostatak je poljoprivredno.
Zemljište je ravno i pravilnog oblika, a prilaz ima s asfaltirane ceste.

Ishodovana je pravomoćna građevinska dozvola za gradnju prizemnice od 100 m2.

Na terenu se nalazi vikendica koja je legalizirana od 28 m2, sjenica od 16 m2 i kameni vanjski kamin sa BBQ sistem za pečenje.
Na prednjem dijelu terena izgrađen je zid u kombinaciji istarskog kamena i cigle, a prostrana okućnica daje mogućnost gradnje različitih popratnih sadržaja.

Vlasništvo je čisto i bez tereta.

Pitoma priroda unutrašnjosti, izlaz na more u Raškom zaljevu, obnovljena sela sa ponudom luksuzno opremljenih vila s bazenima i brojnim drugim sadržajima te gastronomski, adrenalinski, rekreativni i kulturni sadržaji doprinijeli su ubrzanom razvoju turizma općine u posljednjih desetak godina stoga ovu nekretninu izdvajamo kao savršenu za gradnju vile s bazenom, no ne isključujemo i miran obiteljski život.


ID KOD AGENCIJE: 5913

Tina Širol
Agent pripravnik
Mob: +385 95 825 4533
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: tina@dux-istra.com
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Infrastruktura
struja