Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
VeroKrk-ID-313
Crozilla ID:
002-149-076
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
430.000 €
Cijena/m2:
4.175 €
Sobe:
4
Zemljište:
90 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
3
Godina izgradnje:
2019

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

EKSKLUZIVNA PONUDA! Moderne vile od 105m2 i okućnicom, jedinstvenog dizajna od investitora koji imaju svoj poseban, upečatljiv ugodan moderni stil. Dizajn pun svježine, samo 400m do mora!
Vile imaju prostor koncipiran i opremljen na način da podržava kvalitetu modernog života, jednostavnost kretanja i funkcionalnog rasporeda. Prilaz na lijepo uređenoj okućnici, obogaćenoj mediteranskim biljem, sa detaljima rasvjete i provedenog navodnjavanja, daje osjećaj opuštenosti već kod samog ulaza.Ulazni prostor svake od vila vodi u open space dnevni boravak i blagovaonicu. Sa strane je simpatična i funkcionalna kuhinja, vrlo elegantno ukomponirana u prostor. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu okućnicu sa sunčalištem i grijanim bazenom. Manji hodnik vodi do spavaće sobe i kupaonice. Elegantne unutarnje stepenice vode na kat gdje su još dvije spavaće sobe, svaka sa kupaonicom i izlazom na terasu, sa koje se pruža predivan pogled na more.
Kroz kompletan prostor je provedeno podno grijanje (toplinska pumpa).Cijeli prostor je klimatiziran, a dodatno opremljen uređajem za grijanje na daljinsko, za periode kada nije potrebno intenzivno grijanje. Kod uređenja su sa posebnom pažnjom ugrađeni detalji, birane zidne i podne obloge, kao i oprema. Na ograđenoj okućnici je raspoređeno 6 parkirnih mjesta, za svaku vilu po dva. Sa okućnice se dolazi u prednji prostor ispred terasa i bazena, gdje svaka villa ima svoje spremište sa strojarnicom.
Vile se prodaju većinom namještene i opremljene, uz izuzetak nekoliko detalja, prema dogovoru.
Pozivamo Vas da pogledate jedinstvenu ponudu na otoku Krku. Ova ponuda je ekskluzivna, bez provizije za kupca.

Šifra objekta: ID-313

Energetska klasa: A+

Kontakt: Roman Doles, roman@vero-krk.hr, +385 99 374 9185
Kontakt: Vesna Pindulić, vesna@vero-krk.hr, +385 99 293 2102
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Oprema
bazen, terasa
VERO KRK j.d.o.o.