Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Crozilla ID:
002-140-747
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
198.000 €
Cijena/m2:
95 €
Dostupno od:
10.10.2020

Opis nekretnine

Građevinsko zemljište od 2085 m2 sa pogledom na more.
Namjena zemljišta: građevinsko područje pretežito stambene namjene, pod obuhvatom Prostornog plana uređenja Općine Kaštelir-Labinci.
Zemljište se nalazi u ekskluzivnoj zoni naselja, u kojoj se zadnjih desetak godina grade isključivo luksuzne vile, budući su strani gosti prepoznali izuzetnu vrijednost takve mirne lokacije.
Na zemljištu se trenutno nalazi oko 12 stabala maslina (koja godišnje daju oko 500 kg maslina za cca. 60 litara ulja) te razne voćke, među kojima je i ne nekoliko trešanja.

Oprema

Na predmetnoj lokaciji postoji izgrađen prometni sustav, kao i javna rasvjeta. U naselju postoji kompletna infrastruktura, vodovod, odvodnja, elektro i telekomunikacijska infrastruktura.
Prostornim planom Općine Kaštelir-Labinci planirana je pristupna prometnica sa javne površine do parcele. Priključci za struju, vodu i kanalizaciju nalaze se neposredno do parcele.

Lokacija nekretnine

Naselje Valentići, Općina Kaštelir-Labinci.
Udaljenosti: 12 km od Poreča, 13 km od Novigrada, 42 km od Rovinja, 60 km od Pule, u neposrednoj blizini autoceste Istarski ipsilon (5 km). Lokacija se nalazi relativno blizu granice sa Slovenijom (30 km) i granice sa Italijom (60 km) te su zračne luke, kao i željeznička mreža i plovidbeni sustav, lako dostupni.

Dodatne informacije

Infrastruktura
potpuna, struja, voda, kanalizacija, telefon
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list
Namjena
M1 - mješovita pretežito stambena
Privatni oglašivač