Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-i0191
Crozilla ID:
002-130-508
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
850.000 €
Cijena/m2:
301 €
Površina:
2825 m2
Zemljište:
2825 m2

Opis nekretnine

Turističko imanje s 10 smještajnih jedinica, Rovinjsko selo, 2.825m2

Imanje ili rovinjska oaza mira nalazi se 6 km od grada Rovinja. Rovinjsko selo bilježi rast broja noćenja i prepoznatljiva je turistička destinacija.

Kompleks se sastoji od istarske vile, kuće unutar koje se nalaze 2 apartmana i studio apartman. Unutar kompleksa su 6 bungalova, bazen 57 m2 sa sunčalištem, 2 pomoćna objekta i zemljišta koje se koristi kao zelena površina. Istarska vila sastoji se od 5 kompletno namještenih i klimatiziranih soba od kojih se jedna koristi kao dnevna soba, blagovaonice s kuhinjom i 5 kupaonica s ukupnim kapacitetom za 8 osoba. Vila ima centralno grijanje i zbog toga se može koristiti tijekom cijele godine.

Kuća je koncipirana u 2 apartmana i studio apartman. Apartmani su kompletno opremljeni i sastoje se od sobe, dnevne sobe s blagovaonicom i kupaonice, dok jedan ima i terasu. Oni su kapaciteta po 2 osobe (4 ukupno). Studio apartman je otvorenog koncepta, sastoji se od prostrane sobe s balkonom i kupaonicom, kapaciteta 2+1 osoba.

Bungalovi, kojih je ukupno 6, a svaki se sastoji od 2 sobe, dnevnog boravka, kupaonice i kuhinje. Pojedinačni kapacitet je 4 osobe, (24 ukupno). Bungalovi su koncipirani tako da svaki pojedinačno ima vlastitu terasu i vrt.

Prostor za roštilj nalazi se u zajedničkom vrtu u neposrednoj blizini bazena (5.5m x 10.5m) i sunčališta gdje se nalazi i dodatan sportski sadržaj. U sklopu kompleksa nalaze se i 2 dodatna pomoćna objekta koje je moguće prenamijeniti u dodatne smještajne jedinice.

Velika prednost kompleksa je zemljište koje se koristi kao zeleni prostor sa šetnjicom, uređenim okolišem i mediteranskim vrtovima. Materijali korišteni pri gradnji su drvo, staklo i kamen sukladno stilu gradnje autohtonih istarskih imanja tipičnih Rovinju.

Postoji mogućnost preuzimanja kompletnog poslovanja.

Razgledajte imanje virtualno:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBdTFd_qg/e?hide_logo=true&hidehotspotlabels=true

Opereta d.o.o.