Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-670
Crozilla ID:
002-126-482
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
110.000 €
Cijena/m2:
122 €

Opis nekretnine

***NOVO U PONUDI***
Građevinsko zemljište sa ishodovanom lokacijskom dozvolom i projektom za modernu obiteljsku kuću. Blizina infrastrukture (voda, struja, kanalizacija, cesta) i pogled na Kvarner. Blagog je nagiba i pravilnog oblika.
Nekretnina vrijedna pažnje!

***Opće napomene***
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama
Za sva pitanja obratite se direktno ovom agentu pozivom na +385 98 215 367 ili upitom na link oglasa. Uz hrvatski jezik možemo komunicirati na engleskom, njemačkom, ruskom ili talijanskom jeziku :-)

ID KOD AGENCIJE: 670

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja
Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola, Lokacijska dozvola, vlasnički list