Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-668
Crozilla ID:
002-118-521
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
230.000 €
Cijena/m2:
2.447 €
Stambena površina:
94 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
2
Godina izgradnje:
2010

Opis nekretnine

***EKSKLUZIVNA PONUDA***PREMIUM NEKRETNINA***
Sa zadovoljstvom predstavljamo ovu vrlo vrijednu nekretninu na Crikveničkoj rivijeri. Stan se nalazi u novogradnji sa samo 4 stana i to na najvišoj etaži, što je garancija za besprijekoran pogled na more. Posebna pogodnost je ta što, premda je na drugom katu (sa morske strane), od parkinga i glavnog ulaza dižemo se samo do visine polukata što je idealno za sve koji ne žele puno pješačiti na više katove.
Stanom dominira dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom. Na natkriveni balkon izlazimo iz dnevnog boravka sa kojeg se pruža jedinstven pogled na more i otok Krk. Postoje dvije spavaće sobe, veća i manja, prostrana kupaonica i odvojen toalet za goste. Manja spavaća soba ima svoj zasebni balkon istočnu stranu.
Stan je uređen vrlo praktično i sa puno stila a aparati i uređaji pripadaju eminentnim proizvođačima MIELE i SIEMENS. Dva klima uređaja su postavljeni u dnevnom boravku i hodniku.
Čiste stambene površine ima 91.75 m2 plus 8 m2 veliki balkon, 4 m2 manji balkon te 12 m2 parkirno mjesto. Nakon obračunatih koeficijenata nekretnina u vlasništvu ima 94.58 m2 a ukupno brutto površine ima 115.75 m2.

***Opće napomene***
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama
Za sva pitanja obratite se direktno ovom agentu pozivom na +385 98 215 367 ili upitom na link oglasa. Uz hrvatski jezik možemo komunicirati na engleskom, njemačkom, ruskom ili talijanskom jeziku :-)

ID KOD AGENCIJE: 668

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija / Dozvole
uporabna dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list
Izvor grijanja
struja
Oprema
klima uređaj, balkon
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja