Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
IstraPlus-662
Crozilla ID:
002-111-665
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
495.000 €
Cijena/m2:
1.980 €
Sobe:
4
Zemljište:
594 m2
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
2020

Opis nekretnine

K263
Luksuzna vila vrlo kvalitetne građe na mirnoj lokaciji u okolici Poreča. Kuća je u izgradnji, a planirani završetak je na ljeto.
Gradnja je izuzetne kvalitete, te je kuća prilagođena za boravak tijekom cijele godine. Krovna izolacija 15 cm, fasadna izolacija 10 cm, klimatizacija, ograda oko parcele, te automatska ulazna vrata. Kuća površine 250m2 sagrađena na parceli od 594 m2.
Kuća se sastoji od: garaže, podruma koji se možete urediti po željama kupca. U podrumu ima dovoljno mjesta za izgradnju saune i jacuzzi-ja. U prizemlju se nalazi: dnevni boravak s kaminom, WC, spavaća soba sa kupaonom .Na katu se nalaze još 3 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, a glavna soba ima također i veliku garderobu tipa «walkin».
Postoji mogućnost postavljanja centralnog podnog grijanja u svim prostorijama kuće. Bazen je s rasvjetom, površine 26,5 m2, na zahtjev kupca se može postaviti grijanje što bi omogućilo kupanje i van ljetne sezone. Ispred bazena u sklopu kuće se nalazi natkrivena terasa sa roštiljem te sa strane kuće još jedna terasa. Pogled na more pruža se sa kata kuće. Unutarnje uređenje se može prilagoditi željama kupca.
CIJENA: 495.000,-€

Dodatne informacije

Oprema
bazen, terasa
Tip kuće
villa