Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-2787-1
Crozilla ID:
002-104-154
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
11.304 €
Cijena/m2:
12 €
Površina:
942 m2
Sobe:
30

Opis nekretnine

LOKACIJA
Centar grada, u blizini svih važnih sadržaja, 15 m hoda od Trga bana Jelačića, 5 min hoda do Glavnog kolodvora itd. U neposrednoj blizini nalazi se poslovni centar, shoping centar, hoteli Esplanade, Arcotel i ostali poslovni sadržaji. Javna garaža nalazi se u neposrednoj blizini.
OPIS
Ova poslovna zgrada sagrađena prije 20-tak godina, odlično održavana, te opremljena svim sadržajima. Ima svoj poseban ulaz s glavne prometnice, te ulaz iz garaže.
Prizemlje (308m2): ulazni prostor s recepcijom, veliki otvoreni prostor s izlozima prema glavnoj prometnici, sada odvojeno knaufom u nekoliko prostorija, toalet, te još jedan poseban (tehnički) ulaz s glavne prometnice.
Prvi kat (559m2): 4 ureda svaki sa svojim predsobljem, te glavni ured s uredom za tajnicu, malom sobom za arhiv, te toaletom, soba za sastanke, profesionalna kuhinja, restoranski prostor, garderoba, velika dvorana koja je pregrađena sa pomičnim vratima u 3 dijela (155m2), još jedna soba za sastanke, te 6 toaleta.
Na drugom, trećem, četvrtom i petom katu ( svaki po cc 312m2): Nalazi  se  hodnik, 2 sanitarna čvora, 10 ureda, arhiv, server soba.
Mogući najam katova prema potrebi kvadrature.
Zgrada ima lift, te 24 garažna mjesta.
==================================================
Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
  

TIP NEKRETNINE: Ured
DODATNE POVRŠINE: Garažno mjesto
DODATNO: Alarm,Asfaltirani prilaz,Centar,Centralni klima uređaj,Lift