Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-59624
Crozilla ID:
002-102-484
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
40.000 €
Cijena/m2:
400 €
Sobe:
3

Opis nekretnine

Vodnjan je naselje u jugozapadnom dijelu Istre, 10 km sjeverno od Pule. Prema legendi, nastao je iz udruge sedam vila koje su bile dio kolonijalnog dobra Pule.
Grad je u unutrašnjosti svoje jezgre sačuvao svoj poseban srednjovjekovni izgled s uskim uličicama koje nepravilno vijugaju među kućama, s pročeljima od obrađenog kamena, starim ulicama s još uvijek upečatljivo raspoznatljivim gotičko-venecijanskim, renesansnim i baroknim stilom. Stanovništvo generacijama prenosi svoj bogati lokalni folklor, vrijedne šarene nošnje, nakit za kosu, stoljetne tradicije pjesme, plesove i svečanosti. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, stočarstvo i turizam. Vodnjan i njegova okolica poznato je agrarno područje, osobito po vinu i maslinovu ulju.
Smjestila se slatka kuća tlocrtno prizemne etaže od 35m2. Kuća se sastoji od tri etaže koje čine sveukupnu površinu kuće od 100m2. Kući je potrebna veća adaptacija. U pripremi su cijevi za vodu i spojeni kablovi za struju, te postavljane nove daske na krovu. Potrebno platiti priključke za vodu i struju. Izmijenjeni PVC prozori i vrata.


ID KOD AGENCIJE: IS1499

Blanka Šverko
Asistent u posredovanju
Mob: 091 906 9098
Tel: 052/639-276
E-mail: blanka.sverko@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
vlasnički list, uporabna dozvola