Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1610-1
Crozilla ID:
002-101-573
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
290.000 €
Cijena/m2:
806 €
Sobe:
9
Zemljište:
457 m2
Broj kupaonica:
3
Godina izgradnje:
1985

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

Prodaje se obiteljska kuća u Sesvetama sa tri odvojena stana, 700 metara od centra.
Kuća je izgrađena 1985. godine na ravnoj parceli pravilnog kvadratnog oblika površine 457 m². Tlocrtna površina kuće iznosi 102 m², dok joj je sve ukupna površina 360 m².
Sastoji se od podruma, prizemlja, kata i potkrovlja. U podrumu se nalaze 3 spremišta, garaža i toalet.
U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak sa blagovaonicom iz kojeg se izlazi na balkon, dvije spavaće sobe sa izlazom na balkon, kupaonica i toalet.
Stepenište je unutarnje, a povezuje sve etaže od podruma do potkrovlja. Popločeno je kamenim pločicama i ograđeno inox ogradom.
Na katu je raspored identičan kao u prizemlju.
Potkrovlje se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, toaleta, kuhinje i dnevnog boravka sa blagovaonom. Na balkon koji pripada potkrovlju se izlazi iz stubišta.
Na podovima su postavljeni parketi u prizemlju i na katu, a u potkrovlju je laminat. U kupaonicama i kuhinjama su keramičke pločice. Stolarija na kući je PVC sa roletama, fasada je klasična. Krov je izoliran i pokriven crijepom.
Energetski certifikat je C razreda.
Infrastuktura je kompletna: gradska voda, plin, struja i kanalizacija. Grijanje je centralno etažno plinsko. Brojila su odvojena za svaku etažu.
Lokacija: Varaždinska ulica, 700 metara od centra Sesveta. Blizina centra i neposredna blizina svega potrebnog za življenje uvelike olakšavaju sve životne potrebe. Željeznička stanica, vrtić, škola, trgovina, dom zdravlja, pošta, policija, općina su sve u neposrednoj blizini.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze. 
Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu.
Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Dvojna kuća
GODINA IZGRADNJE: 1985
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina centra,Blizina škole,Klima uređaj
DOZVOLE: građevinska, uporabna
ENERGETSKI RAZRED: C

Dodatne informacije

Oprema
balkon