Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-652
Crozilla ID:
002-093-430
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
465.000 €
Cijena/m2:
620 €
Površina:
750 m2
Sobe:
6
Kat:
1

Opis nekretnine

***JEDINSTVENO U PONUDI POSLOVNIH PROSTORA***
U ponudi imamo multivalentnu halu koja se vrlo lako transformira u proizvodni prostor, izložbeni prostor, radionicu ili sličnu gospodarsku namjenu.
Vrlo je moderno zamišljena, stabilne i kvalitetne gradnje, nosivost po m2 je 400 m2, ima vlastitu trafo stanicu.
Trenutno nema pregradnih zidova, osim na samom ulazu u halu. Velika hala u komadu ima preko 600 m2, a na nus prostorije (uredi, kuhinja, toaleti, recepcija) otpada 150 m2. Ispred same zgrade ima dovoljno parkirnih mjesta za (barem) 6 vozila. U halu bez problema ulaze kamioni, viljuškari i ostala transportna vozila.

***Opće napomene***
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama
Za sva pitanja obratite se direktno ovom agentu pozivom na +385 98 215 367 ili upitom na link oglasa. Uz hrvatski jezik možemo komunicirati na engleskom, njemačkom, ruskom ili talijanskom jeziku :-)

ID KOD AGENCIJE: 652

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Vrsta objekta
garaža