Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1604-1
Crozilla ID:
002-083-918
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
39.000 €
Cijena/m2:
317 €
Stambena površina:
Sobe:
5
Zemljište:
396 m2
Broj kupaonica:
1
Godina izgradnje:
1970
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodaje se samostojeća kuća u Bedenici na lijepoj poziciji.
Sagrađena je na parceli površine 396 m2, a sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. Teren je u blagom padu, pa je prizemni dio kuće uz cestu ukopan. Uz kuću sa prednje strane napravljena je montažna nadstrešnica za automobil, a sa stražnje strane kuće nalazi se ostava za drva i manji voćnjak.
U prizemlje se ulazi direktno iz dvorišta u prostranu blagovaonu sa zidanim kaminom. Iz blagovaone se ulazi u dnevni boravak i kuhinju. Uz kuhinju je smještena ostava, podrum, kotlovnica i wc.
Na kat se može ići vanjskim stepenicama, ali i unutarnjima iz prizemlja točnije iz kuhinje. Na katu se nalazi ulazno predsoblje, kupaonica, soba uređena kao boravak iz koje se stepenicama ide u potkrovlje gdje je smještena spavaonica.
Na katu, sa stražnje strane kuće, nalazi se natkrivena terasa sa koje se pruža predivan pogled na Kalnik i Križevački kraj.
Osnovni dio kuće je sagrađen 1970. godine, a obuhvaćao je prizemno kuhinju sa podrumom i ostavom te na katu boravak.
2005. godine nadograđeno je prizemlje (blagovaona i boravak), kupaonica, predsoblje i terasa na katu i potkrovlje. Promijenjeno je krovište (postavljen je betonski crijep u boji i nova limarija).
Vanjska stolarija je drvena sa IZO staklima, kuća je izvana ožbukana, potrebno je staviti fasadu.
Ugrađeno je centralno grijanje na drva, voda je gradska, priključena je struja, plin je na cesti,  kuća ima septičku jamu, a ulica je nedavno nanovo asfaltirana. 
Okruženje je lijepo i ugodno, kuće u okolici su i za stanovanje i za vikend, a sve je okruženo predivnom prirodom. Pristup kući je lak, cesta je uređena i prohodna. Trgovina i autobusna stanica nalazi se u Gornjem Orešju ili u Bedenici kod pošte. Od većih gradova sa više sadržaja u blizini su Sveti Ivan Zelina i Konjščina.
Vlasnička dokumentacija je uredna, kuća je legalizirana i uredno upisana i zemljišne knjige i katastar. Nema tereta i može se kupiti kreditom banke i APN-om.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
DODATNE POVRŠINE: Blagovaona,Dnevni boravak,Kuhinja,Kupaona,Parking,Spavaćih soba,Terasa,Toalet,Vrt,Natkriveni parking
GODINA IZGRADNJE: 1970
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Velika terasa
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

Dodatne informacije

Oprema
terasa
Tip kuće
vikendica
DOM EKSPERT d.o.o.