Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1599-1
Crozilla ID:
002-075-227
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
80.000 €
Cijena/m2:
113 €
Zemljište:
706 m2
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište površine 706 m² na lijepoj i mirnoj lokaciji u Gornjoj Dubravi, Novaki.
Smješteno je u izgrađenom dijelu građevinskog područja, a namjena je stambena.
Pristup parceli je sa dvije strane, sa asfaltirane ceste.
Širina parcele uz cestu na donjem dijelu je cca 29 m, a na gornjem dijelu uz cestu je široka 31 m. Dubina sa lijeve strane iznosi 22 m, dok je dubina mjerena s druge ceste 28 metara i 11 metara na njenom najkraćem dijelu. 
Komunalije: voda, plin i kanalizacija se nalaze na cesti ispred parcele, a priključak struje je na staroj kući koja se nalazi na parceli.
Lokacija: Gornja Dubrava, Žuti breg. Osnovna škola se nalazi cca 1 kilometar od zemljišta, kao i trgovina. Autobusna stanica se nalazi 200 metara od kuće. 
Agent:IVANA ČIKIĆ098 9161 521ivana.cikic@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kod kupovine nekretnine. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko stambeno zemljište
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Kanalizacija,Plin,Struja
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV