Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-2064-1
Crozilla ID:
002-074-776
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
300.000 €
Cijena/m2:
4.918 €
Sobe:
2
Broj kupaonica:
2

Opis nekretnine

Šarmantna kamena kuća na prodaju, Varoš, Split
Prodajemo dio kamene kuće smještene na iznimno lijepoj lokaciji u povijesnoj jezgri grada Splita, iznimno lijepa i atraktivna nekretnina sa karakterom, potpuno renovirana i uređena. Ova nekretnina sastoji se od dvije etaže, prizemlja i prvog kata, ukupne stambene površine 61 m2 i pripadajuće dvije terase (terasa u prizemlju 4.14 m2 i terasa na prvom katu površine oko 21 m2). Prizemlje sa sastoji od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, spavaće sobe i male terase. Na prvom katu smješten je studio apartman kojem pripada lijepa i velika terasa. Iako je riječ o staroj kamenoj kući, ona je u potpunosti renovirana i izlivene su betonske ploče između etaža.
Obadvije jedinice imaju zasebne ulaze ali uz malu preinaku na veoma jednostavan način mogu se povezati unutarnjim spiralnim stepenicama u jednu cjelinu.
Kuća je u cijelosti uređena i opremljena, klimatizirana.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.
  

TIP NEKRETNINE: Kuća u nizu
DODATNE POVRŠINE: Blagovaona,Dnevni boravak,Hodnik,Kuhinja,Kupaona,Spavaćih soba,Terasa
DODATNO: Blizina centra,Klima uređaj,Namješteno,Opremljena kuhinja,Velika terasa

Dodatne informacije

Oprema
terasa