Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-100-K3144
Crozilla ID:
002-071-838
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
85.000 €
Cijena/m2:
425 €
Sobe:
4
Zemljište:
1417 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
3

Opis nekretnine

Okolica Opatije Lijepo imanje udaljeno 15 km od Opatije- prodaju se dvije stare kamene kuće sa zemljištem od 1417 m2 u staroj jezgri na mirnoj lokaciji. Jedna kuća je namjenjena za stanovanje , a druga je gospodarski objekat kojeg se također može urediti u stambeni prostor ili može poslužiti kao konoba, radionica ili spremište.
Kuću stanovanja čine prizemlje i kat. U prizemlju je ulazni hodnik, kuhinja sa dnevnim boravkom, kupaona, jedna spavaće soba i prostor gdje se nalazi stubište koje vodi na 1. kat gdje su smještene dvije velike spavaće sobe. Potrebna je kompletna adaptacija s time da se kuća može jako lijepo urediti za stanovanje ili za turističke svrhe. Na prostranoj okućnici ima dovoljno mjesta za smjestiti bazen.
Ovo je jako zgodno obiteljsko imanje za nekoga tko želi mir i kutak privatnosti.

ID KOD AGENCIJE: 100-K3144

Maja Dessardo Zamlić
Licencirani agent
Mob: +385 92 18 27 009
Tel: +385 51 27 74 01
E-mail: maja@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Specijalna ponuda do 30.09.2020.!

Kupcima naših nekretnina poklanjamo policu osiguranja imovine na prvi rizik.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
grijanje na kruta goriva
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list