Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
euroimmobilien-XML-4069-186845
Crozilla ID:
002-067-191
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Sobe:
3
Zemljište:
1482 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
2
Godina izgradnje:
2019

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

Suvremena ladanjska kuća - PUERTO LUNA AZUL u mjestu Puntera, nedaleko od Barbana.
Kuća ima 231 m2 stambenog prostora, opasana je kamenim suhozidom, na kaskadnoj parceli s 1482 m2 okućnice koju je moguće i proširiti.
U prizemlju se nalazi hodnik s prostorom za skladištenje stvari. Dnevni je boravak orijentiran prema jugu sa staklenom stijenom koja se prostire cijelom dužinom zida iza koje se nalazi ograđena terasa. U dnevnom boravku je prostor za rad s uredskim stolom a u produžetku i čajna kuhinja sa šankom. Na istoj etaži smjestile su se i kupaonica, glavna spavaća soba i velika terasa. Unutarnjim stepeništem dolazimo do suterena na kojem se nalaze prostrana kuhinja i blagovaonica, toalet za goste te prostorija za skladištenje stvar. U produžetku se nalazi dnevni boravak s radnim stolom i sofom za čitanje, kupaonica te gostinjska spavaća soba s bračnim krevetom.
Okućnica je na više nivoa a čine ju popločana terasa, zeleni travnjak te multifunkcionalan prostor s gledalištem. Kaskadu ispod, nalazi se bazen opremljen protustrujnim topom i vodopadom, a moguća je i nadogradnju grijanja (za koje je pripremljena instalacija). Razinu ispod nalazi se terasa te kultivirani vrt i šuma.
Projekt Puerto Luna Azul projektirao je arhitektonski ured FABRIKA. Osnovni konstruktivni elementi su beton, metal, drvo i staklo. Za grijanje i hlađenje prostora koriste se, prema potrebi, fan coilsi i podno grijanje na obje etaže koje pokreće toplotna pumpa. Vrtovi se automatski zalijevaju i navodnjavaju.
Kuću je objavio i svjetski portal za arhitekturu Archilovers pod nazivom PUERTO LUNA AZUL i proglasio je BEST PROjectom 2019.
Vila ima energetski certifikat A+


ID KOD AGENCIJE: 2858

Euro Immobilien d.o.o.
Mob: 00385 99 444 0660, 00385 99 441 0000,
Tel: 00385 51 220 024
E-mail: info@euro-immobilien.hr
www.euro-immobilien.hr

Provizija agencije za kupca iznosi 3% + PDV i plaća se u slučaju kupovine nekretnine kod zaključenja kupoprodajnog Ugovora.
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
vlasnički list, uporabna dozvola
Izvor grijanja
struja
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, bazen, terasa
Namještaj
namješteno