Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1596-1
Crozilla ID:
002-064-724
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
136.000 €
Cijena/m2:
74 €
Zemljište:
1835 m2

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište na lijepoj i mirnoj lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu.
Zemljište je pravilnog pravokutnog oblika, u potpunosti ravno, površine 1835 m².
Širina uz cestu je cca 18,5 metara, a u dubinu cca 99,5 metara. 
Pristup zemljištu je moguć sa dvije strane: sa glavne prometnice ili sa sporedne ulice kojoj je poveznica sa zemljištem predviđeni put.
Na zemljištu je moguće graditi individualne stambene građevine, niske stambene građevine i visoke stambene građevine.
Individualna stambena građevina je građevina do tri nadzemne etaže, pri čemu se treća etaža oblikuje kao potkrovlje ili uvučeni kat, s mogućnošću gradnje podzemne etaže, s najviše tri stana i GBP-om do 400 m2. Individualne se građevine mogu graditi kao samostojeće, poluugrađene i građevine u nizu.
Niska stambena građevina je građevina do četiri nadzemne etaže, pri čemu se četvrta etaža oblikuje kao potkrovlje ili uvučeni kat, s mogućnošću gradnje podzemnih etaža, u pravilu, s više od tri stana. Niske se građevine mogu graditi samo kao samostojeće građevine.
Visoka stambena građevina je građevina s četiri i više nadzemnih etaža, s mogućnošću gradnje podzemnih etaža.
Sva infrastuktura, plin, voda, struja i kanalizacija, nalaze se na glavnoj cesti.
Okruženje čine obiteljske kuće i manje zgrade. Autobusna stanica je udaljena 5 minuta pješice kao i ambulanta, pošta i veće trgovine. Škola se nalazi u Sesvetskom Kraljevcu, udaljena svega 650 metara od zemljišta.
Agent:
Snježana Čabraja
M:099/3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora,upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište