Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1597-1
Crozilla ID:
002-064-723
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
69.000 €
Cijena/m2:
321 €
Sobe:
4
Zemljište:
835 m2
Broj kupaonica:
1
Godina izgradnje:
1967
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Prodaje se simpatična samostojeća kuća u predivnoj prirodi u naselju Nespeš, Sveti Ivan Zelina.
Tlocrtna površina kuće je 150 m², a građevinska netto površina iznosi 214,35 m².
Sastoji se od prizemlja, kata i tavana.
U prizemlju se nalazi ulazni hodik, kuhinja s blagovaonom, dnevni boravak, toalet, izba, velika garaža u koju se može ući iz kuće i spremište koje ima poseban ulaz.
Stubište je unutarnje, vodi na kat koji se sastoji od hodnika, kupaone i dvije spavaće sobe. Iz hodnika se izlazi na prostranu terasu koja je dijelom natkrivena, a prostire se kompletnom površinom iznad garaže i spremišta.
Tavan je trenutno ROH-BAU, od instalacija je provedena struja.
Stolarija na kući je drvena, na podovima su postavljeni laminati u sobama i dnevnom boravku, a keramičke pločice u kuhinji i kupaonici.
Od priključaka, kuća ima gradsku vodu, struju i plin. Za odvodnju se koristi septička jama. Grijanje je centralno etažno plinsko. Fasada na kući je klasična.
Zadnja renovacija na kući je bila 2015. godine kad su u kući kompletno promijenjene instalacije vode, struje i plina, a postavljeni su i novi podovi.
Uz kuću se nalazi i stara gospodarska zgrada koja se može koristiti kao spremište ili dodatna garaža.
Lokacija: Sveti Ivan Zelina, Nespeš. Kuća je udaljena svega 50 metara od autobusne stanice, a prometuje Čazmatransova linija.  Djecu u školu vozi školski autobus, škola se nalazi u Nespešu. Trgovina je udaljena svega 800 metara od kuće.
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19): U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
DODATNE POVRŠINE: Blagovaona,Dnevni boravak,Garaža,Hodnik,Kuhinja,Kupaona,Spavaćih soba,Tavan,Terasa,Toalet
GODINA IZGRADNJE: 1967
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Plin,Septička jama,Struja
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV