Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1582-1
Crozilla ID:
002-045-195
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
85.000 €
Cijena/m2:
535 €
Sobe:
4
Zemljište:
698 m2
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
2010

Opis nekretnine

Prodaje se samostojeća obiteljska kuća u prirodi, građena 2010. godine.
Nalazi se na parceli nepravilnog oblika površine 698 m², a tlocrtno zauzima 104 m². Obzirom da se kuća nalazi na terenu koji je u padu, dijelom je ukopana u zemlji i sastoji se od suterena, kata i tavana.
U suterenu se nalaze kuhinja, dnevni boravak sa blagovaonicom, spremište i kupaonica.
Pristup na kat je moguć unutarnjim stubištem ili posebnim ulazom izvana. Na katu se nalaze tri spavaće sobe i kupaonica. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na terasu s koje se pruža prekrasan pogled na prirodu.
Na podovima su postavljene keramičke pločice u prizemlju i kupaonicana, dok je na katu u spavaćim sobama postavljen kvalitetan laminat. U prizemlju je postavljena priprema za podno grijanje.
Stolarija na kući je drvena (hrastovo drvo), lijepo se i uredno održava.
Krov je pokriven crijepom, podaskan je i izoliran. Na kući nema fasade.
Od priključaka kuća ima struju. Voda se koristi iz cisterni za skupljanje kišnice koje se po potrebi mogu puniti pitkom vodom koju dovozi cisterna. Za odvodnju se koristi sabirna jama.
Lokacija: Liševo, Paruževina, mirna lokacija puna zelenila.
Ulica nije prometna, zrak je svjež, naselje je mirno, urbano u prirodnoj oazi sa puno zelenila, odvojeno od gradske gužve. Odlična je prometna povezanost, autobusna stanica je udaljena 800 m. Do centra Kašine je cca 2 km, gdje se nalaze vrtić, škola, pošta, doktor.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske. Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću. Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent: Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kod kupovine nekretnine. 
Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
GODINA IZGRADNJE: 2010
INFRASTRUKTURA: Struja
DOZVOLE: građevinska, uporabna