Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-p3219
Crozilla ID:
002-033-882
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
215.000 €
Cijena/m2:
1.378 €
Površina:
156 m2
Sobe:
156

Opis nekretnine

PRODAJA, POSLOVNI PROSTOR, VRBANI, Travanjska ulica.Prodaj poslovnog prostora, Vrbani, 156 m2, prizemlje, novouređeno. Sastoji od prizemlja u kojem se nalaze dvije velike prostorije, jedna sa 12 radnih mjesta dok je druga u funkciji sobe za sastanke. Između navedenih prostorija nalazi se toalet i čajna kuhinja.
Na polukatu se nalaze 3 samostalna ureda,predprostor sa radnim mjestom za poslovnu tajnicu i dupli toalet.
Poslovni prostor je u cIjelosti renoviran 2014-e godine, u prizemlju se nalazi aluminijska stolarija dok je na polukatu plastična, sva ta troslojnim staklima punjenim plinom.
Sva unutarnja stolarija je aluminijska.
Sve prostorije su klimatizirane sa samostalnim klima uređajima, svako radno mjesto ima izvedene duple informatičke mreže, prostor je opremljen i pojačivačima mobilnog signala, alarmnim sustavom, videonadzorom, elektronskom bravom i video portafonom. Sva rasvjeta je LED.
U meeting roomu nalazi se server ormar za sve potrebne uređaje, prostor je spojen na optičku mrežu. Meeting room je također opremljen novim stropnim projektorom za koji je izvedena HDMI instalacija u stolu za sastanke.Prostor je opremljen hidrantskom protupožarnom mrežom.
U neposrednoj blizini prostora (100 m) nalazi se tramvajska stanica na Horvaćanskoj ulici, dok su parkirna mjesta raspoloživa bez naplate. ODLIČNO!

Opereta d.o.o.