Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-26578-1
Crozilla ID:
002-032-401
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
215.000 €
Cijena/m2:
9,56 €

Opis nekretnine

GRAĐEVINSKI TEREN U T ZONI - POKLON ŠUMA 9 000 M2!
Karlovačka županija je zahvaljujući svom tranzitnom, prometnom i geostrateškom položaju jedna je od najvažnijih županija koja sjecištem i čvorištem najvažnijih prometnica povezuje Europu s jadranskom obalom. Karlovac, kao njeno središte, 56 km jugozapadno od Zagreba i 130 km sjeveroistočno od Rijeke, smješten je na dinarskom rubu Panonske nizine, a upravo s karlovačkog područja počinje bregoviti i planinski dio prema Mediteranu.Uz mnogobrojne parkove i zelene površine, zbog čega nosi epitet "grada parkova" osobitost Karlovca su čak četiri rijeke koje prolaze kroz grad − Korana, Kupa, Dobra i Mrežnica po kojima je poznat kao grad na četiri rijeke. 
Udaljeno manje od 20ak km sjeverozapadno od grada iz ponude izdvajamo teren koji je po DPU objedinjen u T ZONI.
Pogodan za gradnju turističkih sadržaja i/ili kuća za odmor sa svim popratnim sadržajima, prostire se na 120 m udaljenosti od glavnog račvanja najbližih mu mjesta Netretić, Veliki Modruš Potok i Griče.
Teren je uglavnom ravne konfiguracije sa srednjim nivelacijama tla koja konačnoj slici daju estetski primamljiv dojam cijelom budućem kompleksu. Teren ukupne kvadrature od 13 500 m3 sastoji se od samo 3 čestice.
Uz teren budući vlasnik NA POKLON dobija šumu od 9 000 m2, udaljenu 700 m zračne linije sjeveroistočno od našeg predmetnog terena.
U kupoprodaji otvorena je mogućnost zamjene za nekretninu/pokretninu. Ukoliko imate prijedlog ili ponudu, molim slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za raspravu svih mogućnosti.
 
Ugrabite PRILIKU koja se ne propušta !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:
- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu. 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište