Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1580-1
Crozilla ID:
002-027-626
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
92.000 €
Cijena/m2:
469 €
Sobe:
6
Zemljište:
2670 m2
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
1957
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Obiteljska katnica ukupne građevinske brutto površine 244,71 m2, netto korisne površine 195,69 m2. Sastoji se od prizemlja (105,64 m2), kata (106,21 m2) i potkrovlja ( 32,86 m2).
U prizemlju se nalazi hodnik sa unutarnjim stubištem, špajza, kupaonica, dnevni boravak, soba, blagovaona i kuhinja. Na katu se nalazi hodnik, kupaonica, kuhinja, blagovaona, tri spavaće sobe (od kojih jedna ima izlaz na balkon) i stubište za potkrovlje. Potkrovlje je u ROH-BAU izvedbi. Kuća je sagrađena na zemljištu ukupne površine 619 m2 te se uz nju prodaje i dodatna parcela površine 1266 m2. Uz kuću se još nalazi dupla garaža te gospodarski objekt. Okućnica je kompletno ograđena, sa prednje strane ima mjesta za parking, dok je sa stražnje strane (iza gospodarskog objekta) vrt.  Sagrađena je 1957. godine, a 2004. godine je kompletno adaptirana. Napravljeno je centralno plinsko grijanje, izmjenjena je vanjska stolarija, postavljen je novi krov, promijenjene su instalacije struje i vode.... Krovište je pokriveno crijepom četverostrešno je, a vanjska fasada je prekrivena stiroporom debljine 5 cm i navučeno je ljepilo te je potrebno još obojati.
Kuća je kvalitetno građena, nema vlage i ugodna je. Kuća je useljiva, ali su potrebni određeni zahvati, kako bi se u potpunosti dovršila i uredila. Energetski razred: D.
Lokacija: Blaškovec: Naselje je mirno i obiteljsko, okruženje čine obiteljska gospodarstva i prekrasna priroda. Autobusne linije su Čazmatransove, do stanice je cca 10 min pješice, djeca idu u školu i vrtić u Nespeš.
Dokumentacija je uredna, moguća je kupovina kreditom.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrPri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom najmoprimcu- osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Obiteljska kuća
GODINA IZGRADNJE: 1957
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Plin,Struja
DODATNO: Prilaz - asfaltirani
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

DOM EKSPERT d.o.o.