Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-57953
Crozilla ID:
002-008-009
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
680.000 €
Cijena/m2:
2.519 €
Sobe:
8
Zemljište:
425 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
5
Godina izgradnje:
1962

Energetski certifikat: B

Opis nekretnine

Prošlost:
Arhitektica koja je bila dio renomiranog arhitektonskog ateliera Haberle (https://hr.wikipedia.org/wiki/Marijan_Haberle), koji je Zagrebu, između ostalog, u nasljeđe ostavio Velesajam i koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, ovu je kuću sagradila za sebe i svoju obitelj.
Lokacija u mirnoj Vinkovićevoj ulici na Šalati, dovoljno odmaknuta od buke prometa, a desetak minuta hoda udaljena od glavnog gradskog trga, 1962. godine bila je dostupna samo izabranima.
Sama vila bila je dovoljno zanimljiva da je uvrštena u publikaciju dekana Arhitektonskog fakulteta dr.sc. Lenka Pleštine.

Sadašnjost:
Vlasnici su si dali truda - vila je kompletno izvana i iznutra novouređena, potpuno namještena i opremljena. Adaptacija je nedavno završena, a vila je opremljena potpuno novim uređajima i namještajem. Prilikom adaptiranja su korišteni kvalitetni materijali i oprema. Obnovljena je fasada, krov i dimnjak, sve terase, zidovi i stepenice oko kuće, a instalirana je visoka toplinska izolacija. Podijeljena je na tri zasebna stana s posebnim ulazima, ali se minimalnim preinakama može oformiti kao jedinstveni stambeni prostor. Trenutni raspored je 3 kuhinje, 3 terase, 3 kupaonice, 3 dnevne sobe i 5 spavaćih soba. Od dodatnih sadržaja: internet, TV, telefoni, temperaturna stanica, pianino, perilice suđa i rublja, hladnjaci, štednjaci, nape, mikrovalne pećnice, portafoni s električnom bravom za dvorišna vrata.
Sav namještaj i aparati su uključeni u prodajnu cijenu.

Važno za napomenuti je da, u ulici u kojoj je gotovo nemoguće naći parking, vila raspolaže s dva garažna i jednim otvorenim parkirnim mjestom.
U neposrednoj blizini su škola, vrtić i Medicinski fakultet, a ostali sadržaji su nadohvat ruke, što se podrazumijeva, obzirom na lokaciju.

Budućnost? Ona ovisi o Vama!

Iskoristite priliku da u budućnosti živite na lokaciji izabranih u prošlosti, uz prednosti modernog uređenja današnjice.

Nazovite za više detalja i/ili razgled!

P.S. Potres? S razlogom nije spomenut u gornjem tekstu. Štete od potresa nema!

ID KOD AGENCIJE: ZG1174

Dag Cekić
Asistent u posredovanju
Mob: 091/630-0616
Tel: 01 647 3011
E-mail: dag.cekic@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com
ENERGETSKI RAZRED: B

Dodatne informacije

Izvor grijanja
plin, struja
Garaža/parking
garaža
Tip kuće
villa
Oprema
bazen, balkon, terasa
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola