Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1559-1
Crozilla ID:
001-985-795
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
80.000 €
Cijena/m2:
103 €
Zemljište:
780 m2

Opis nekretnine

Građevinska parcela površine 780 m², nepravilnog lepezastog oblika u Sesvetskim selima.
Smještena je u izgrađenom dijelu građevinskog područja, a namjena je stambena. Širina parcele uz cestu na donjem dijelu je cca 27 m, a na gornjem dijelu je široka 15 m. Dubina sa lijeve strane iznosi 47 m, a sa desne strane je 34 m.
Pristup parceli je sa dvije strane, sa asfaltirane ceste.
Komunalije: struja, voda, plin i kanalizacija se nalaze na cesti ispred parcele.
Zemljište je smješteno u već izgrađenom području, a okruženje čine obiteljske kuće. Autobusna stanica se nalazi 5 minuta pješice kao i osnovna škola. Izlaz na autoput je u neposrednoj blizini. Sve potrebno za svakodnevni život (dom zdravlja, FINA, pošta, banke, velike trgovine...) se nalazi u centru Sesveta koje je udaljeno svega 3 km.
Agent:Snježana ČabrajaM:099/3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora,upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva,prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište
DODATNO: Prilaz - asfaltirani