Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Remax-plus-300291001-396
Crozilla ID:
001-973-666
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
900.000 €
Cijena/m2:
60 €

Opis nekretnine

PRILIKA ZA MALE I VELIKE INVESTITORE
Istra, Labin, Rabac, Plomin, atraktivno zemljište planirano za gradnju turističkih naselja te pratećih ugostiteljsko turističkih i uslužnih sadržaja koji s turističkim naseljem čine zajedničku tehnološku i funkcionalnu cjelinu.
Lokacijski uvjeti vezani uz tipologiju građevina, površinu izgrađenost, koeficijent izgrađenosti, najvišu visinu i najveći broj nadzemnih etaža, dati su u tablici
Broj etaža - podrum, prizemlje, 1 kat
Koeficijent izgrađenosti 0,3 (30 %)
Koeficijent iskoristivosti 0,8
Na dijelu zemljišta moguće je izgraditi hotel sa dodatnim sadržajima,
U neposrednoj blizini zemljišta plaže, sportski objekti, restorani, šetnica, pristupna cesta, infrastruktura, struja, voda, telefonska instalacija, predviđena je izgradnja kolektora za otpadne vode. Prostor na kome se planira izgradnja luksuznih turističkih sadržaja nalazi se na jugoistočnoj strani Istarske obale u neposrednoj blizini grada Opatije (20 km) . Teren na kojem se planira izgradnja je u većem dijelu u blagom padu prema moru. Prostor je izuzetnih krajobraznih karakteristika, sa jedinstvenim ambijentalnim vrijednostima, prirodnom i sačuvanom autohtonom vegetacijom. To je jedno od rijetkih preostalih očuvanih i nedirnutih prirodnih područja te predstavlja idealni potencijal za izgradnju luksuznih hotela, vila sa 5*.
Teren je u blagom padu prema obalnom rubu, orijentiran prema jugoistoku .
Turističko razvojno područje određeno je kao T1 i T2 zona najvećeg kapaciteta 500 kreveta.
Na 10 ha je dozvoljena gradnja a ostali dio područja predviđen je za sportsko rekreativan sadržaj.
UPU je usvojen 2016.
Konceptualno je prostor strukturiran na dio gdje su smješteni hoteli s 5* i 3* zvijezdice, sa odgovarajućim smještajnim sadržajima, vanjskim bazenskim kompleksom, uređenom pješćano-šljunkovitom plažom, sportski natkriveni tereni sa različitim igralištima od nogometa, tenisa, odbojke, rukometa i sl.
U dijelu prostora planirana je izgradnja luksuznih samostalnih vila 5*, kapaciteta od 4- 8 ležajeva, sa pripadajućim bazenima i parkirnim prostorom.


ID KOD AGENCIJE: 300291001-396

RE/MAX PLUS
Mob: +385 52 496 062
Tel: +385 52 496 062
E-mail: erna@remax-plus.info
www.remax-plus.info