Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1554-1
Crozilla ID:
001-970-336
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
70.000 €
Cijena/m2:
989 €
Površina:
70,79 m2
Sobe:
3
Godina izgradnje:
1995

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor na lijepoj lokaciiji u blizini centra Sesveta, mogućnost prenamjene u stambeni!
Prostran je, svijetao, orijentiran na jug i istok. Površina prostora je 70,79 m². Sastoji je od ulaznog prostora, dva sanitarna čvora, 3 sobe od kojih se jedna koristi kao arhiva, druga kao spremište, a treća kao manji ured i jedne velike prostorije koja se trenutno koristi kao prostorija za sastanke.
Prostor ima svoj poseban vanjski ulaz. Trenutno je opremljen kao ured, no može se koristiti za ordinaciju, trgovinu, ugostiteljsko-uslužnu djelatnost, radionicu, salon i sl.
Parking je zajednički oko zgrade, a parkirnih mjesta ima dovoljno, kako za stanare tako i za goste.
Zgrada je izgrađena 1995. godine. Prostor ima kompletnu infrastrukturu, odvojena su brojila za struju i vodu. Grijanje je trenutno pomoću električnih radijatora ali postoji mogućnost dovoda plinske instalacije.
Vanjska stolarija je željezna sa staklima što pridonosi svjetlosti u prostoru.
Vlasnički list je uredan.
Zgrada se nalazi u mirnoj i lijepoj ulici, a opet u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za život: blizina škole i vrtića (300 metara), javni prijevoz (autobus 3 minute, vlak 10 minuta), dućan, dom zdravlja, pošta...
Agent: Snježana Čabraja 099/3601 634
snjezana.cabraja@domekspert.hr
Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu.
Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije 

TIP NEKRETNINE: Ured
GODINA IZGRADNJE: 1995
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Struja
DOZVOLE: uporabna